Kineserna är borta!

Kineserna är borta. Dom laddade ju ner min blogg om och om igen. Troligtvis för att se om det fanns någon begränsning i visningar för att stoppa bloggen som synlig. Nu finns inte det på webbhotellet jag använder men det måste ändå vara en störning. Jag tror också att det webbhotellet “Snapback” (Snäpp tillbaka) är ett fejkhotell som nu är borta från bloggen. Namnet på svenska är ju att slå tillbaka och det säger ju en del. En vanlig dödlig kan väl inte sätta upp ett webbhotell hur som helst.

Jag har i alla fall tre fiender som vill komma åt mig. Det är Kina, Israel/zionister och dom kriminella mc-gängen. Jag har hotats på olika sätt som jag inte går in på här. Det är en orsak att jag inte har någon mejl på bloggen, tyvärr men så är det. Kineser är farliga som inte tål någon som helst kritik det spelar ingen roll varifrån det kommer ifrån hög som låg. Zionister är definitivt farliga och har stor makt i Sverige och MC-gängen skulle inte tveka en sekund att komma med basebollträt eller med automatvapnet.

Varje gång jag ser Robert Aschberg tänker jag på palestiniern Bechir Rabani som dog i en “hjärtattack” några dagar innan han skulle dra ner byxorna på Aschberg. ALDRIG att jag kommer att tro på att det var en hjärtattack. Jag tror att han mördades. Hjärtattack, hans hjärta attackerades på något sätt, injektion? Aschberg äger EXPO dessutom som är en zionistisk tidning. En framstående zionist i EXPO är Jonathan Leman och andra zionister kommer på demonstrationer som stöder Palestina och fotograferar och på en demonstration jag var på förstörde dom plakat. En annan är Daniel Pohl.

Bechir Rabani infiltrerade vit maktrörelser när han dokumenterade det blev han kallad för nazist när en Gustafsson från Expo gjorde exakt samma sätt blev han kallade för hjälte. Det säger en del vad EXPOS folk tycker om palestinier. Detta behöver påminnas om med jämna mellanrum för jag tror inte folk riktigt fattar vad EXPO står för, egentligen.

Bechir Rabani palestinier

SQ – Bechir Rabani död i hjärtattack

Här finns också en dokumentär och kommentarer till artikeln.
NewsVoice – Bechir Rabani ifrågasatte skenheliga medier – Idag är han borta – Dokumentär

Men hur som helst har mitt webbhotell ett extra öga på bloggen och jag antar att det beror på eventuella intrångsförsök och antal visningar. Jag har det bästa webbhotellet med mycket bra support.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.