Mossad – terroristorganisation med avrättningar som specialitet?

Mossad är en underrättelsetjänst, en organisation som ägnar sig åt avrättningar om det är något som kan dra ner byxorna på kreti pleti i Israel eller runt om i världen. Dom är precis lika vidriga som CIA.

Mossad ägnar sig även åt övervakning av folk som är kritiska mot Israels fascistiska styra. Israel och ambassadörer påstår med en dåres envishet att Israel är det enda demokratiska landet i Mellanöstern. Hahaha!!

Jag har sett en dokumentär om Mossad på Netflix, gjord av en israel. Där intervjuas före detta mossadagenter och det fick mig nästan att spy. Är dom psykopater hela bunten?

Att höra dessa vidriga personer berätta vad dom har gjort mot människor är helt outstanding precis som CIA. Framförallt den första som intervjuas är exceptionellt vidrig. Dom är inte mänskliga enligt mig. Det finns inte en enda empaticell i deras hjärnor. Fy F@N som otäckt men så nyttigt att se.

Ni som har Netflix rekommenderar jag starkt att se den för Israel är precis lika vidrigt som USA. Dokumentären “Mossad inifrån”.

Mossad ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkidim Meyuhadim, (“Institutet för underrättelser och särskilda operationer”) är en israelisk civil underrättelsetjänst. Organisationen är landets centrala organ för hemlig underrättelseinhämtning och specialuppdrag i utlandet och är därmed en motsvarighet till USA:s CIA. Mossad är ansedd som en av världens mest effektiva underrättelsetjänster, även om den vid några tillfällen även varit inblandad i uppmärksammade misslyckanden.

Mossads tidigare motto, “be-tachbūlōt ta`aseh lekhā milchāmāh”, är ett citat från Bibeln (Ordspråksboken 24:6) och betyder “Utan överläggning kan du inte föra krig”.

Mottot ändrades senare till “be-‘éyn tachbūlōt yippol `ām; ū-teshū`āh be-rov yō’éts” (hebreiska: “Det nya citatet är också hämtat från Bibeln (Ordspråksboken 11:14) och betyder “Utan ledarskap går ett rike under, med många rådgivare kan det räddas” .

Wikipedia – Mossad
Intressant hur dom har ändrat sitt motto. Bara det säger en del. “Ju fler kockar, desto sämre soppa.” Och det som står i Wikipedia är som en fis i rymden med tanke på dom illdåd som Mossad har ägnat sig åt och ägnar sig åt.

Är du kritisk mot Israel i Israel åker du i fängelse kanske upp till 10 år och det är minsann ingen semester att befinna sig där.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.