Gryningspyromanen fast i häktescellen – ”inte rätt”

Denna Ulf Borgström borde sitta inne på livstid oavsett för han är så farlig.
Han har själv sagt att han aldrig kommer att sluta med att tända eld på fastigheter. Hur sjuk är denna individ egentligen! Fullblodspsykopat full pott?

Han ÄR ond, riktigt ond. För hur kan han hämnas på rättsväsendet genom att orsaka oskyldiga människor genom att tända eld på deras hem. Som någon säger i program på TV att han är den farligaste som funnits/finns i Sverige.

Han och hans bror är kriminella i övrigt då dom har sysslat med bedrägerier och åkt fast för det. Ulf Borgström har också fått böter för trafikförseelser som han anser är orättvisa. Finns det någon värre rättshaverist i hela världen som är som han?

Jag tycker att han ska aldrig släppas lös i samhället. Han är för farlig! Men just nu är han frihetsberövad.

Nu gnäller han över att han suttit i häktet för länge. Vad händer om han sätts i fängelset? Blir han mördad?


Ulf Borgström/gryningspyromanen. Jag tycker han ser ond ut.

Gryningspyromanen vill flyttas
Ulf Borgström menar att han borde förflyttas till ett fängelse snarast möjligt. Han förklarar i brevet att han inte vill stanna kvar på häktet längre än nödvändigt, och att flytten borde ske omgående.

”Jag är häktad sedan 20180119 och den dom jag fick vann laga kraft 20181109 trots detta sitter jag fortfarande kvar på häkte och avtjänar mitt straff. Så som jag förstår lagen skall jag snarast möjligt flyttas till en kriminalvårdsanstalt för att avtjäna mitt straff.”

JO begärde den 27 februari ett yttrande från Kriminalvården, gällande Ulf Borgströms krav. Kriminalvården uppmanas ge en redogörelse för handläggningen och relevant lagstiftning. I remissvaret ska även myndighetens bedömning av handläggningen framgå. 

Expressen – Gryningspyromanen fast i häktescellen – ”inte rätt”

Jag ska hela dokumentären på SVTPlay.

Jag skrev om honom 2016.
SQ – Gryningspyromanen ersätts med 30,000 kr

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.