Chockerande detaljen om Marilyn Monroes död

Skåpmat! Jag skrev om detta 2016 och vem som helst kan räkna ut med hålfötterna att det var ett mord. Obekväma personer som skapar skandaler och avslöjar hur Kennedyfamiljen beter sig. Kåtbocken John F Kennedy utnyttjade Marilyn som jag ser det och sen kasta henne på soptippen och mörda henne. USA är bra på det. Det ryktas om att även brodern Robert hade förhållande med Marilyn.

Några månader innan hon mördades köpte hon hus i Brentwood i Los Angeles. Hennes första egna bostad. Jag har tittat på många bilder på hennes bostad och det är inga problem att ta sig in där för CIA. Huset har säkert förändrats en del sen 60-talet. Huset ligger i slutet på gatan också.

Marilyn Monroe har varit död i snart 60 år – men hennes död förbryllar fortfarande. Nu kommer nya uppgifter som kan tyda på att det är någon som vill dölja något gällande hennes död. I podcasten ”The Killing of Marilyn Monroe” berättas de hur prover från stjärnans njurar, mage och tarm ska ha försvunnit spårlöst, enligt Radar Online.

– Det togs prover från magen, fysiska prover som skulle ha analyserats. Men plötsligt var de helt borta”, säger författaren till podcasten till Radar Online.

Rättsläkarens rapport fastslår att hon dog av 47 tabletter Nembutal men det märkliga var att det inte fanns spår av tabletterna i hennes mage vilket väckte frågetecken om de injicerats och i så fall av vem – eftersom någon spruta aldrig hittades.

Men det var inte det enda som förbryllade. Polisen Jack Clemmons mindes att han tänkte att kroppen hade lagts till rätta på sängen, med perfekt raka ben – inte alls som de förvridna kroppar som normalt hittas efter en överdos sömntabletter.

Expressen – Chockerande detaljen om Marilyn Monroes död

Här skrev jag om henne plus andra som har mördats.
SQ – Marilyn Monroes död ännu en gåta
Marilyn Monroe dog av en överdos i sitt hem och obducenten Thomas Noguchi menar att dödsfallet med största sannolikhet var självmord. Nej, hon blev för mycket för familjen Kennedy dessutom var hon missbrukare, impulsiv och olycklig. Hon kunde definitivt vara en käpphäst för presidentämbetet. Hur svårt kan det vara för CIA/FBI att ta sig in i hennes hem!? Lätt som en plätt.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.