Dom trotsiga barnrumporna i Parlamentet!

Om jag hade bott i England hade jag skämts ögonen ur mig! Världen undrar ju hur det är ställt med dessa politiker som definitivt har hamnat i sandlådan.

Det enda raka vore att bara slänga ut England. En sa i TV, vi har ingen demokrati längre för det borde ha gjorts för längesedan. Ännu en tidsfrist och EU:s ministrar skrattar på sina kammare. England valde Brexit så genomför den då för F@N!

Vi är alla in i döden trötta på detta trams!! Jag orkar inte höra/läsa om detta varje jäkla dag i media. Det är som tortyr snart. Och dessa brev som Boris Johnson skickade till EU. Djissus kraist!!

EU har ju godkänt förslaget för bövelen!!!

EU:s förvirring – efter kaoset i parlamentet
Vad innebär egentligen de tre breven som Storbritanniens premiärminister Boris Johnson skickade till EU på lördagskvällen – och vad händer nu?
– Jag pratade med en diplomat som misstänkte att ledare i hela Europa är perplexa och förvirrade, säger Sky News korrespondent Adam Parsons i kanalen.
På lördagen beslutade det brittiska parlamentet att förlänga brexit. Det innebar att den planerade omröstningen om brexitavtalet som godkänts av EU-kommissionen skjuts upp till tisdag.

Parlamentets beslut tvingade Boris Johnson att följa den så kallade Benn-lagen. Där anges att premiärministern måste skriva till EU för att be om en förlängning.

På lördagskvällen skickade Boris Johnson tre olika brev till EU – som tillsammans utgjorde en slug strategi för att driva igenom brexit.
Adam Parsons själv tror att EU:s 27 regeringschefer nu inväntar vad som händer i det brittiska parlamentet – och att landets regering kommer kämpa för att förverkliga utträdet den 31 oktober om avtalet röstas igenom.
Om motsatsen inträffar, att parlamentet röstar nej till utträdesavtalet, återstår en rad tänkbara scenarier.

EU-minister Hans Dahlgren kommenterar breven i TV4:s Nyhetsmorgon:
– Som lagen anger har han begärt en förlängning av utträdet, men han har ju också en uppfattning att detta är dåligt och att han vill försöka få ett beslut (om utträdet, reds. anm) i parlamentet innan den sista oktober.

Expressen – EU:s förvirring efter kaoset i Parlamentet

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.