Samsungs internetbrowser

Internetvärlden blir bara sjukare och sjukare. Jag har en surfplatta av märket Samsung. Dom har en egen browser och jag kollade vilka villkor dom har. För att få använda den kräver dom detta! Bara för att surfa!!

Kroppssensorer!!! För att veta om mina vitalparametrar!!?? En bråkdel av folket kollar vilka villkor som IT-jättarna har.

Surfplattan använder jag enbart till Netflix och lite surf.

Det är så jävla integritetskränkande som det bara går. Jag köper en surfplatta för flera tusen kronor och där ligger en massa appar men även basicprogram som t.ex. en browser. Den tycker jag att man ska få använda utan krusiduller utan att bli avklädd inpå skinnet. Dom vill ju ta över ens liv och ha kontroll över det.

Jag använder DuckDuckGo:s egna browser och deras sökmaskin. Google använder jag enbart om jag behöver översätta något. Jag börjar även bli tveksam till Firefoxen som jag har på laptopen.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.