IS-ledaren dödad i hemlig USA-attack

Jaha…. Är det inte tredje gången Abu Bakr al-Baghdadi har blivit mördad? Han jagades in i en återvändstunnel och ”Grät och skrek som en bebis” enligt Trump. Hur kan han veta det? Filmades attacken? Var är filmen isåfall?

Skulle Abu Bakr al-Baghdadi skrika som en bebis!? Never ever!! Typiskt Trumpedumpen att säga det.

Hans exfru angav honom.. nja, Ska vi tro på detta? Faktum är att jag är mycket tveksam. Tycker isåfall frugan att det är OK att tre av barnen dog också? Tror knappast det.

Kommer inte detta lägligt med tanke på riksrätten Trump ska ställas inför och nu flyttas fokus till hur DUKTIG Trump är som fixat detta.

Det finns ingen president i USA:s historia som ljuger så in-i-helvete som Trump. Han har ingen impulskontroll och falsk ända in i själen. Ingen moral, inget etik. Kan det vara så att det är någon annan som dog där i tunneln och att Abu Bakr al-Baghdadi finns i liv på en säker plats. Troligt.

Presidenten talade om alla de människor som har blivit utsatta för IS hänsynslösa slakt. Han lyfte bland annat fram den amerikanska journalisten James Foley som blev halshuggen på film och den jordanska piloten som brändes levande i en bur.

Det sistnämnda mordet visades på storbildsskärmar i al-Raqqa. En liten pojke i sjuårsåldern som börjat tappa mjölktänderna fyrade av ett stort leende när han hyllade mordet.

Expressen – IS-ledaren dödad i hemlig USA-attack

IS och al-Qaida har USA skapat så ansvaret på slakt på oskyldiga människor får Trump och tidigare presidenter stå för. Ska Trump snacka om slakt!!??

Hur många oskyldiga människor har slaktats av USA under årens lopp!!?? Vietnam, Irak, Afghanistan, Kambodja, Syrien ända tillbaka till 1947 har USA invaderat land efter land efter land och slaktat folk. Man kan ju bli illamående för mindre. Slaktarna finns i USA. Och USA har aldrig vunnit någonting utan återvänt till USA men svansen mellan benen och lämnat död och förödelse efter sig. Det är i USA krigshundarna finns. Inget land har någonsin haft ett CV i krig som USA.

Världen vore mycket bättre utan Trump som har skapat så mycket oreda i världen. Narcissist, psykopat?? En president som bara vill ha JA-sägare omkring sig som sparkar folk i parti och minut och folk som säger upp sig för dom står inte ut med miljön i Vita huset.

På söndagens pressträff förklarade president Trump att al-Baghdadi aldrig mer kommer kunna sprida sin terror:
Han dog som en hund. Han dog som en ynkrygg. Världen är nu en mycket säkrare plats. Gud välsigne USA.
Vita huset har publicerat bilder där bland annat Donald Trump och Mike Pence följer attacken i realtid.

Exfrun berättade om al-Baghdadi
I en världsexklusiv intervju med Expressens Mellanösternkorrespondent Kassem Hamadé 2016 berättade Saga al-Dulaimi, 28, om hur det var att vara gift med världens mest jagade man.
– Han har en mystisk personlighet och jag vågade inte diskutera med honom, sa hon.
– Han berättade inte mycket om sin bakgrund. Han var mystisk och tystlåten. Vi träffades på kvällen när vi skulle äta middag. Han tillbringade dagen på universitet där han undervisade religion och sharia. Ibland försvann han i några dagar. Han sa att han hälsade på sin bror.

Al-Baghdadi tillbringade dagen på universitetet där han undervisade!? Öhhhhhh….. Då hade det väl varit lätt som en plätt att ta honom då. Detta är ju löjligt! IS och al-Qaida HATAR USA! Varför skulle dom hjälpa USA med att få tag på Al-Baghdadi. Give me a break.

Och vad vet USA om hans fruar och exfruar. NADA gissar jag.
OM det visar sig att han är död så kommer en ny ledare naturligtvis och en finns redan. IS-folk sprider sig över världen och begår mord på enskilda och större illdåd. Dåd som inte går att visa på terror men som är det.

Filmen i Expressen bevisar ingenting. Den som lever får se hur det utvecklar sig. Hatet mot USA blir ju knappast bättre nu. Och att spränga folk till döds är inte rätt väg. Kanske förhandling hur motbjudande det kan te sig men USA, England och Frankrike har skapat eländet.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.