Kinas djurplågeri!

Som jag har skrivit tidigare så är Kina landet från helvetet! Nu använder dom levande grisar i krocktest!!?? Dom är så jvla korkade att det skulle vara likvärdigt med människor! Korkat så klockorna stannar. En gris har inte en kropp som en människa.

Ett sadistiskt djurplågeri då det finns grisar som överlever med svåra skador. Dom kokar hundar levande. Dom krokar levande hundar så att dom dör. Dom flår katter levande. Dom är så dumma att dom tror att betar från vilda djur ska bota impotens. Hahahahaha!!! Det är 2019 inte 1819.

Varför åker turister till ett land som INTE respekterar mänskliga rättigheter för det är inte bara djur dom plågar utan också människor som för det minsta hamnar i fängelse och misshandlas som tvingas att förnedra sig med falska erkännanden. Ett land med avrättningar i parti och minut. Vidrigt!

SQ – Sadisterna i slakthusen
Skrolla ner en bit så finns bilder på hur Kina kokar hundar levande och andra grymheter mot hundar.

Levande grisar används som krockdockor i Kina
En skandal har briserat i Kina där levande grisar ska ha använts i krocktester för att se hur barns kroppar skulle bete sig i en olycka.
Peta och andra djurrättsorganisationer rasar nu över tillvägagångssättet.
Vi skriver ofta om människor som lämnar sina hundar i varma bilar och därmed utsätter djuren för lidande. Men det här djurplågeriet är på en helt annan nivå.

Enligt djurrättsorganisationen Peta och flera nyhetssajter runtom i världen har forskare i Kina använt levande grisar i krocktester.

15 unga grisar svältes först under ett antal timmar och spändes sedan fast i bilbarnstolar. Därefter användes de i krocktesterna – där sju av dem dog direkt och resten levde i sex timmar. När än döden inträffade så drabbades alla av brutna ben, sår och inre blödningar.

Resultaten av dessa tester publicerades sedan i International Journal of Crashworthiness & Hindawi. (Här är rapporten.)
Och det är efter det som djurrättsorganisationer och djurvänner världen över starkt protesterat.
– Jag förstår inte varför de behöver göra så här. Hade det varit i vårt land hade det behövt granskas.

Expressen – Levande grisar används som krockdockor i Kina

BOJKOTTA KINA!! Man ska INTE sponsra Kina med att åka dit och spendera sina pengar.

Min nästa mobil blir INTE en från Kina!! Hade jag haft råd hade jag köpt en ny idag.

Det här inlägget postades i Djuren, Djurplågeri, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.