Stäng kinesiska ambassaden!

Och släng ut ambassadören och diplomaterna. Dom ska fan-i-mig INTE lägga sig hur vi sköter Sverige. Ambassadören ska INTE hota folk och INTE hota vår demokrati.

90% av det kinesiska folket vill INTE leva i den kommunistdiktatur som Kina är. Fruktansvärt där varenda kines registreras med ansiktsigenkänning. Där ett slags slaveri finns. Sköter du dig inte som Kina vill hamnar du på svarta listan och kan mista arbetet och lägenheten. Det är inte heller OK att ambassaden övervakar kineser i Sverige.

Jag vet inte hur många IP-nummer Kina har men nu kan dom inte ladda ner bloggen i hopp att den ska bli överbelastad för nu sitter ”proppen Orvar” och motar Olle (Kina) i grind. Det spelar ingen roll hur många IP-nummer dom testar. Jag gör även backup ofta.


Det är bedrövligt att Kina lägger sig i allt. Tunnelbanan i Stockholm ägs av Kina. MTR-tågen likaså. Nu får jag vända på varje pryl och INTE köpa något från Kina.

Kina med den nya “sidenvägen”.

Vore det inte bättre om dom tog tag i sina egna problem på hemmaplan och med Hongkong. Hongkong visar med all tydlighet att dom INTE vill tillhöra Kina.

Kina avrättar tusentals varje år och mänskliga rättigheter finns inte på kartan. Tycka vad du vill finns inte heller på kartan. Gör du det förnedras du i TV där du tvingas att erkänna att du gjort fel. FY F@N!!

VEM vill leva i ett sådant samhälle? Ingen normal människa vill det!

För att inte tala om “löjliga familjen” som bråkade på ett hotell i Stockholm för något år sedan eller var det två år! Djissus Kraist!!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.