Kinas ambassad ÄR maffian!

Det skrev jag om förra året “Är Kinas ambassadör en gangster”.
Kinas maffia “Triaden” finns i Sverige sen länge och den verkar nu besitta den kinesiska ambassaden i Sverige.

SQ – Är Kinas ambassadör en gangster? 2018

Gui Minhai ÄR svensk medborgare och Gui Congyou ska bara ge F@N!! i honom. Han tillhör INTE längre Kina men ändå sitter han fängslad i Kina.

Kinas ambassadör hotar Sverige i en intervju med vad som uppges vara Sveriges Radio. En transkribering har lagts ut på ambassadens sajt. Språkbruket är det hårdaste jag har sett en ambassadör i Stockholm använda. ”En del människor i Sverige ska inte förvänta sig att kunna känna sig lugna”, säger Gui Congyou.

Fallet med den svenske förläggaren och författaren Gui Minhai håller på att utvecklas till en djup diplomatisk kris. Att ambassadören går till attack – uppretad av att Svenska Pen under fredagskvällen ger Tucholsky-priset till Gui Minhai i närvaro av kulturminister Amanda Lind – visar att han struntar i diplomatisk etikett. Kina vet om sin makt, och struntar i konventionerna.

Trettio år har gått sedan massakern på Himmelska fridens torg och den kinesiska repressionen har inte varit värre sedan Maos dagar. Nu försöker man dessutom aggressivt sprida sin auktoritära regim till Hongkong, där de modiga aktivisterna hittills lyckats bromsa utvecklingen. I jämförelse visar västvärlden svaghet när det kommer till att hålla emot den kinesiska makten. Den sipprar in på område efter område. Kina är en diktatur för rik för att säga nej till. Fråga bara Dagens Nyheter som nyligen publicerade regimens lögner i en annons.

Det minsta vi till mans kan göra är att informera oss och protestera. Vid fyraårsdagen för Gui Minhais fängslande var vi några som samlades utanför kinesiska ambassaden i Stockholm och talade. Ambassaden kallade oss efteråt för ”musskit i en soppa”. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Är han riktigt klok!? Musskit i en soppa! Djissus Kraist!!!

Expressen – Rena rama maffiaspråket när Kina hotar svenskar

Reportern, som Kina uppger vara från Sveriges Radio, undrar hur snart vi kan se konsekvenserna av att ge priset till Gui Minhai.

– Som ett gammalt kinesiskt talesätt lyder: ”Goda handlingar belönas med goda resultat och felaktiga handlingar bestraffas med dåliga konsekvenser”. Vissa människor i Sverige har insisterat på att ljuga och begå felaktiga handlingar i det här fallet, och de har redan drabbats av konsekvenserna.

Reportern, som Kina uppger vara från Sveriges Radio, frågar om ambassadören kan vara mer specifik gällande vilka konsekvenser som avses.

Svaret:
– För det första kommer bilden av Sverige bland 1,4 miljarder kineser att skadas. För det andra kommer de normala utbytena och samarbetet att försvåras allvarligt. Du är smart nog att förstå vad jag menar med ”konsekvenser”.

Ambassadören säger vidare:
– En del människor i Sverige ska inte förvänta sig att kunna känna sig lugna efter att ha sårat det kinesiska folkets känslor och den kinesiska sidans intressen.


Expressen – Kinas hot mot Sverige dåliga konsekvenser

Det kinesiska folket där dom flesta inte ens vet vad Sverige är än mindre bryr dom sig det minsta och ger blanka fan i vad som sker i ett land som är en “musskit i en soppa”!

Det är dags att BOJKOTTA kinesiska varor! Vända på varenda pryl. Det tänker jag göra hädanefter!!

Verkar som om Kina på svenska medier och bloggar kommer att bli en långkörare!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Teater, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.