Äntligen!! med besk eftersmak

Åtalet mot Julian Assange är nerlagt. Julian Assanges liv är förstört oavsett. Ett fall med en tydlig politisk agenda i första hand. Hans hälsa är mycket dålig med hjärtproblem och vem hade inte fått det med detta rättshaveri som kommer att gå till historien och vad jag har läst även känt runtom i världen.

Juni 2012 släpptes Julian från sin husarrest var Hillary Clinton i Sverige med regeringsplanet “ONE” för att ta honom till USA för England skulle utvisa honom till Sverige. Det stinker som värsta gödselhögen.

Indirekt anser jag att Sofia och Anna är ansvariga då dom ville att Julian skulle HIV-testa sig. OM han hade gått med på det vad hade hänt då? Hade dom anmält honom för våldtäkt för sexuellt ofredande. Läser man förhörsprotokollet har han definitivt INTE gjort det.

Jag tror också att det ligger ett visst mått av hämnd för Anna Ardin verkar det så då hon skrev på sin nu nerlagda blogg om hämnd i 7 punkter.

SQ – Sverige kan utlämna Assange till USA

Jag har skrivit många inlägg om Julian Assange bara att söka på hans namn.

Besked om Assange: Utredningen läggs ned
Målsäganden står fast
Målsägandens advokat Elisabeth Massi Fritz berömmer Persson, som hon upplever har gjort ”noggrant och gediget arbete”.
”Hade tidigare åklagarna i målet hållit mer ingående och detaljerade förhör i dialogform hade vi haft högre kvalitet på förhören och kunnat använda även dessa förhör i dag. Tyvärr är så inte fallet”, säger hon i ett uttalande.

”Jag och samtliga åklagare som arbetar med målet har hela hela tiden bedömt målsäganden som fullt trovärdig och tillförlitlig. Så är även fallet i dag. Målsäganden står fast vid sin starka berättelse.”
För närvarande sitter Assange i fängelse i Storbritannien för annat brott.

Expressen – Nya besked om Julian Assange presenteras
Det blev ingen fjäder i hatten för Fritzonskan.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.