Meghan utfryst av kungafamiljen

Meghan är utfryst från kungafamiljen. Diana blev det också som i slutändan resulterade i hennes död. Prins Harry står ändå inte på tur till att bli kung så dom kan väl flytta till USA. Jag antar att det blir prins William. Drottningen kanske blir lika gammal som drottningmodern.

Meghan är amerikanska vilket är långt ifrån både seder och kultur från ett rigid engelskt kungahus. Det kan säkert kännas kvävande och med en sur drottning på köpet som det verkar.

Meghan som är skådespelerska passar helt enkelt inte in i mallen. Att försöka ändra på seder och bruk straffar sig.

Meghan har en svart mamma och en vit pappa, kan det också inverka? Barack Obama är också mulatt men han ser svart ut. Jag trodde först att Meghan kom från Sydamerika.

Meghan har också utsatts för mycket hat på nätet som säkert bidrar till att bli både deppig och ledsen. Meghans familj är ju helt knäppa.

Djupa sprickan: Meghan utfryst av kungafamiljen.
Prins Harrys ord: ”Personligt pris”
Nyheten om det inställda julfirandet kommer efter en period av frustration och lidande från hertiginnan Meghan. Hon har legat i krig med brittiska medier och stämt Mail on Sunday, som publicerade brevväxling med hennes pappa.

”Det finns ett personligt pris för denna obevekliga propaganda, speciellt när den är medvetet falsk och illasinnad. Och även om vi har försökt hålla modet uppe, så kan jag inte beskriva hur smärtsamt detta varit”, skrev prins Harry i ett öppet brev. Och ingen frågar hur Meghan mår.

Expressen – Meghan utfryst av kungafamiljen
Hoppas att dom firar med Clintons.

Expressen – Starka orden från Meghan – efter tårarna i dokumentären

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.