Tony Olsson släpps 2022!?

Han är en narcissist med psykopatiska drag! Han är inte psykiskt sjuk utan har en en psykisk störning. Han kommer aldrig att bli “frisk”. Det spelar ingen som helst roll att han nu påstår att han har blivit frälst.

Dessutom har han varit bråkig och tagit gisslan och rymt. Han har varit inlåst i 30 år HUR tror dom att han ska anpassas till samhället? Han kommer ALDRIG att anpassa sig utan han kommer att begå brott så fort han släpps. Det tror iallafall jag. Den som lever får se.

Han rymde från teaterprojektet 7:3 där Lars Norén var regissör. Tony Olsson är ett hopplöst fall. Jag begriper INTE hur rättssamhället tänker! Tony ska vara inlåst resten av sitt liv inte ute och begå brott.


Bild från Youtube

Beslutet att släppa ut polismördaren Tony Olsson är obegripligt av flera skäl.Han har misskött sig å det grövsta i fängelset men får ändå sin livstidsdom tidsbestämd tidigt jämfört med andra liknande fall.

Tony Olsson är ingen vanlig dubbelmördare. Han mördade poliserna Olle Borén och Robert Karlström tillsammans med Axelsson och Arklöv efter bankrånet i Kisa. Under flykten kastade rånartrion också handgranater mot polismannen Kenneth Eklund och försökte skjuta ihjäl honom med automateld.

Morden var ett angrepp på det samhälle som vi medborgare skickat ut Borén, Karlström och Eklund för att skydda.

Morden var också resultatet av tre nazisters kamp att genom väpnade rån bygga upp en ny högerextrem gruppering som de döpt till NRA.

Expressen – Obegripligt att Tony Olsson släpps efter all misskötsel

Det här har Tony kostat samhället 2004. Vad har han kostat fram till idag? Han har inte bidragit med något till samhället. Han kommer även efter han har släppts kosta oss skattebetalare pengar.

Notan för Tony Olsson
Tony Olsson, 31 år, dömd till livstids fängelse för mord.
Om han hade fått hjälp som barn hade det kostat 1, 8 miljoner kronor. Tabell öppnas i separat fönster.

Hans brott har hittills kostat 31 miljoner kronor. Tabell öppnas i separat fönster.

Fotnot: Summorna bygger på personalkostnader och är framtagna av Ingvar Nilsson, nationalekonom på Institutet för Sociologisk ekonomi. Han har för Socialstyrelsen, Statens folkhälsoinstitut och Skolverket (2004) tagit fram rapporten ”Tänk långsiktigt”. Samtliga summor är cirkapriser och räknade i nuvärde.

Aftonbladet – Notan för Tony Olsson (Betalvägg)

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Religion, Teater, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.