Gui Congyou, Najah al-Shammari och Jeremy Clarkson

Släng ut Gui Congyou, Kinas ambassadör i Sverige! Han har inte här att göra! Det är ju tydligt att han är fullständigt inkompetent för sitt uppdrag. Han har ingen impulskontroll och han ska ge F@N! i att lägga sig i Sveriges politik. Han borde ta tag i Kinas problem istället med s.k. “arbetsläger” och mänskliga rättigheter och alla dödsstraff. Det är ju inte klokt att en ambassadör som inte kan uppföra sig. Får dom inte lära sig vett och etikett i Kina och hur en ambassadör ska uppföra sig?

Förfalska!? Lögner!? Öhhhhh! Han ljuger så tungan blir svart. Det är ju bedrövligt!

Kinas ambassadör går till nytt frontalangrepp
Gui Congyou påstår att uppgifterna att indoktrineringsläger i provinsen Xinjiang påminner om fängelser är ”lögner”.

”Det är synnerligen olämpligt av SVT att blint följa några medier i vissa länder och förfalska och uppförstora frågor”, skriver ambassadören i ett mejl till SVT.

För knappt två veckor sedan hotade Kinas Sverigeambassadör, Gui Congyou, Sveriges regering med ”konsekvenser”.

”En fråga om att bekämpa terrorism”
Sverige-ambassadören uppger vidare att det är frågan om att bekämpa terrorism:
”Tack vare dessa förebyggande åtgärder mot terrorism och radikalisering har Xinjiang, en plats som en gång led svårt av terrorism, inte upplevt en enda våldsam terrorrelaterad incident under de senaste tre åren.”


Har han ingen skam i kroppen!?

Expressen – Kinas ambassadör går till nytt frontalangrepp


Najah al-Shammari Iraks inrikesminister under Saddam Hussein kom till Sverige med två olika identiteter och fick svenskt medborgarskap. Han är kriminell och hotar folk och misshandlar folk och han utreds för brott mot mänskligheten och bidragsbrott.

Ta ifrån honom medborgarskapet och släng ut honom! Vi ska inte ha sådana personer i Sverige och nu MÅSTE grundlagen ändras.

Iraks svensk-irakiske försvarsminister Najah al-Shammari, 52, och den irakiska regeringen dras med i premiärministern Abdul Mahdis avgång, rapporterar Al Jazeera.

Detta efter att över 400 människor dödats i de senaste veckornas landsomfattande protester.

I Sverige utreds Najah al-Shammari för brott mot mänskligheten och bidragsbrott.

Under söndagen accepterade det irakiska parlamentet Abdul Mahdis avgång efter veckor av blodiga protester som krävt över 400 människoliv.
Protesterna som pågått sedan 1 oktober beskrivs som de största i landet sedan USA:s invasion 2003 och missnöjet riktar sig mot korruption bland de styrande och Irans starka inflytande.

Under torsdagen dödades upp mot 45 demonstranter under en stormning av iranska konsulatet.

Expressen – Najah al-Shammari och Iraks regering får avgå

Och till sist, Jeremy Clarkson! Du ÄR en idiot! Hur barnslig får man vara? Buuuuääääää!! NU har Greta Thunberg förstört intresset för bilar! Hur gammal är han EGENTLIGEN? Han är otrevlig och bufflig och har slagit studiepersonal på käften och det är ju tydligt att han också har problem med sin impulskontroll. Han är 59 år men han ser mycket äldre ut. Men det är ju inte hans framtid det gäller utan dom ungas och deras framtida barn och då ligger Jeremy sen länge med näsan i vädret och six feet under.

Jeremy Clarksons ilska mot Greta: Har dödat intresset för bilar
”Top gear”-stjärnans utspel: ”Hon är en idiot”

”Greta Thunberg har dödat bilshowen”
I en ny intervju med tidningen The Sun anklagar ”Top gear”-stjärnan den unga klimataktivisten för att var skyldig till att ha dödat intresset för bilar bland unga.
– Alla jag känner som är under 25 är totalt ointresserade av bilar – Greta Thunberg har dödat bilshowen, säger han till tidningen och fortsätter:
– De får lära sig redan i skolan, innan de lär sig säga ”mamma” och ”pappa”, att bilar är onda.

Nu är han inte ensam om att attackera Greta utan flera medelålders män och andra klimatförnekare som tydligen inte har några barn och när kollapsen kommer ligger dom alla “six feet under”.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.