Ny lag ska stoppa Kinas förtryck av uigurer

Det är USA som skapat en lag inte Kina. Självklart är det så att ALLA folkmord är ett grovt brott mot mänskliga rättigheter. Även rohingerna är utsatta för ett folkmord. Jag tycker det är ett hyckleri utan motstycke att USA INTE anser att palestinierna är utsatta för ett folkmord som pågått sen 1948.

Uppfostringsanstalterna i Kina är groteska även de s.k. omskolningsanstalterna. Hjärntvätt används naturligtvis och tortyr om man inte sköter sig. Jag kan inte tänka mig att kinesiska fängelser är så bekväma.

Detta är intressant!

Den nya lagen innebär ett krav på Trumps administration att ställa tuffa krav på Kina för att stävja Kinas sätt att behandla landets muslimska minoritet uigurer. Lagen skulle även ge USA:s president större befogenheter att införa hårdare sanktioner mot Kina om de inte behandlar uigurerna bättre.

Uigurer utsatta i Kina
Enligt flera människorättsorganisationer sitter över en miljon uigurer och även kazaker i så kallade omskolningsläger i regionen Xinjiang. Fördomar om som förekommer om uigurer i Kina säger att folkgruppen består av kriminella eller till och med är terrorister.

SVT – Ny lag ska stoppa Kinas förtryck av uigurer

Vad är det Trump anser om bl.a. mexikaner? Dom är mördare, våldtäktsmän och knarklangare och annat slödder därför har Trump byggt muren. Jag tycker att Trump är helt galen med sina tweets där han vräker ur sig förolämpningar mot politiker och mediefolk och främst mot kvinnor. Han hatar kvinnor.
squareeye.se

Finns det någon utanför USA som anser han som frisk? Trump är avskydd varthän han kommer och trumpbebisen åker i luften. Han är så inkonsekvent som det bara går. Han har definitivt narcissistiska drag och är då mycket svag för smicker. Och han har en svärson som är ultraortodox jude och smicker från Nettan som gjort att palestinier inte har någon som helst rätt till sitt land längre. Palestina finns inte. Inte ens i Google och definitivt inte i israeliska barns läroböcker.

Sanktioner fram och tillbaka från USA och Kina hotar även oss i Sverige för sanktioner. Vem bryr sig! Vi behöver inte Kina.

Jag ska adoptera en hund och behövde en transportbur. Det tog en halvtimme att hitta en som INTE var från Kina. Hittade en i EU och jag betalar glatt 150:- mer. Nästa mobil blir ingen från Kina! Alla appar är inaktiverade. Jag har enbart BankId och Swish. Jag använder inte Google. Använder min laptop som Kina så gärna besöker och hamrar och laddar ner men det är slut med det. Jag besöker inte min blogg på mobilen. Jag skulle inte ens komma på tanken att logga in.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.