Gängkrigen

Jag har länge misstänkt att t.ex. morden i Norrköping hade med mc-gängen att göra och det har visat sig att jag hade rätt. Läser man runt så handlar det om Bandidos och holländska “No Surrender”.

Jag hittade en youtubefilm om “No Surrender” och vad i glödheta…. Är det en annan ras? En undergrupp till Homo Sapiens? För något fulare, äckligare och mer obehagliga har jag sällan skådat. Är det män? Nej det är det inte. Det är ju gamla gubbar! Borde dom inte ha tagit sitt förnuft till fånga? Vad finns i deras hjärnor? Slime? Genuint onda!

Jag har läst att dom vill etablera sig i Sverige. Bevare oss väl för dessa grobianer. Personligen bryr jag mig inte det minsta om dom har ihjäl varandra för varje gång blir världen lite bättre.

Ha spyhinken i beredskap!

Skiten finns i:
Netherlands (main) Belgium, Germany, France, Italy, Sweden, Norway, Spain Morocco, Turkey, Libanon, United Kingdom,Thailand, Bosnia, Surinam Georgia, New Zealand Australia,Canada, United states of America.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.