Eskil Erlandsson frias av tingsrätten

Jaha… Så det är helt OK att tafsa på kvinnors lår och fållkanter. Tafsar han även på mäns lår och skyller på Vikingasjukan!? Det är ju bara löjligt! Det går att stretcha händerna på sina egna lår.

Jag antar att det är enbart kvinnors lår han tafsar på. Det är ju för jävligt rent ut sagt.

Vem kommer inte ihåg detta pinsamma!? Äckligt som bara den. Har han perversa drag?


SQ Eskil Erlandsson om tidelag – om sexuella övergrepp på djur-

Den tidigare landsbygdsministern Eskil Erlandsson (C) var åtalad för sexuellt ofredande mot tre kvinnliga kollegor i riksdagen.

Åklagaren gjorde gällande att det rörde sig om handlingar som kränkte kvinnornas sexuella integritet. I andra hand rörde det sig om ofredande.

En av de utsatta kvinnorna är tidigare moderata riksdagsledamoten Cecilia Magnusson. Hon hamnade bredvid Eskil Erlandsson vid Ingenjörsvetenskapsakademiens årliga middag. Plötslig kände hon hans hand på ena låret.

”Blev chockad och upprörd”
– Jag tog bara handen och sköt undan den, det var otäckt, jag blev chockad, upprörd, berättade hon vid rättegången. Men sedan kom handen tillbaka, det var oerhört otrevligt

Cecilia Magnusson berättade att hon då sköt tillbaka hans hand en gång till, nu mera resolut. Och sökte ögonkontakt med honom men det gick inte.

– Jag ville inte ställa till en scen, men ville helst ställa mig upp och ge honom en örfil. Men jag valde att inte göra något, det skulle bli pinsamt för honom.

Eskil Erlandsson nekade till brott men kunde inte utesluta att han av misstag råkat nudda någon när han masserat sina egna lår, något han gör för att lindra besvären av vikingasjukan. Sjukdomen, som egentligen heter “Dupuytrens kontraktur”, gör att fingrarna kröker sig.

Aftonbladet – Eskil Erlandsson frias av tingsrätten

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.