Fick en smärre chock idag!

Mitt webbhotell Cliché som jag har haft i 10 år flyttar över verksamheten till “One.com”! Jag gillar inte dom. Deras support är SÅ mycket sämre än hos Cliché. Clichés support har varit absolut toppen toppen och snabba svar. Dessutom har det varit högt i tak hos Cliché.

Vet inte vad jag ska göra nu? Det är kanske dags att stänga ner verksamheten. Jag ska ladda ner bloggen under julhelgen i html. Domänen squareeye.se kommer jag att ha kvar. Sen får jag fundera.

Jag kommer inte ihåg om tilläggen var begränsade hos “One.com”. Kan jag inte ha kvar mina tillägg är det pest. Jag hade “One.com” ett tag men jag var så missnöjd med dom att jag avslutade.

Det enda konto jag kommer att ha kvar är mejlkontot. Vilket jävla elände!! Nu fick jag huvudvärk också.

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.