Förlorade det bästa tillägget! Count Per Day!

Det tillägget har jag haft i hur många år som helst. Jag betalade med vykort.
Hade flytten av webbhotellet skett i oktober hade jag hunnit att ladda hem det på nytt.

Type: Plugin
Author: Tom Braider
URL: https://wordpress.org/plugins/count-per-day/
Latest Version: 3.6.1

Så här står det:
count-per-day
This plugin has been closed as of October 27, 2019 and is not available for download. Reason: Guideline Violation. (Riktlinjeöverträdelse). Vadå riktlinjeöverträdelse, vad menas med det? Om jag minns rätt så har det varit något för några år sedan.

Nu har jag ett som heter WP Statistics som är OK. Count Per Day där såg man hela statistiken direkt när man loggat in. Fanns också en sida där man kunde se hela loggen med vilka länder vilka operativsystem och vad dom tittat på. Vad folk hade sökt på.

Såg att han lämnat över till någon som heter Jon Highham. Jag hoppas att tillägget kan komma tillbaka.

Det här inlägget postades i Internet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.