Trump agerade på egen hand vid attacken!

För det första ÄR Trump fullständigt bindgalen! Eller förbereder han vägen för Israel som får sitt efterlängtade krig mot Iran vilket länge har varit en våt dröm för Israel. Israel bad Obama om ett krig men Obama sa nej. Trump är värsta narcissisten och dom är oerhört svaga för smicker. Trump och Nettan är goda vänner och Trumps svärson är ultraortodox jude och han är omtyckt av Trump.

Dessutom gjorde Trump attacken på eget bevåg. Han är verkligen psykiskt störd. Det kan man konstatera helt klart nu. Vi har en krutdurk i Mellanöstern och risken för ett världskrig är stor.

USA:s krigshundar står i beredskap!

USA snackar om några hundra amerikanska soldater har dödats! OCH! Hur många irakier har dödats? Hur många syrianer har dödats där USA har varit involverad? USA bombade ett sjukhus medvetet för några år sen där många oskyldiga människor dödades! HUR många oskyldiga människor har USA dödat sen 1947 då USA gick in i Syrien. INGET land har ett CV som USA i mord!

USA:s CV – Statskupper sen 1947

Förutom invasioner, destabiliseringar som lett till krig, statskupper och sanktioner har USA lönnmördat många under årens lopp. Några är Marilyn Monroe, Barna Jack, Michael Hastings och Steve Kangas då dom var ett hot mot presidenter.

Här finns några av USA:s lönnmord!
SQ – Erkände rysskopplingar

Trumps dödsorder kan leda till krig!
Soleimani tillhörde Iranska Revolutionsgardet som ligger under den högsta ledaren, Ayatolla Ali Khamenei och han var högsta befälhavaren för al-Qudsstyrkan.

Qasem Soleimani var under de senaste tio åren Irans spöke som dök upp på oväntade platser för att ta selfie-bilder, som hade stort symbolvärde i de olika krig som utkämpas i regionen.

I somras sände iransk television en dokumentärfilm om kriget mellan Hizbollah och Israel sommaren 2006. I filmen trädde Soleimani fram, och kanske för första gången, hörde man honom berätta själv om sina insatser.
”Jag och al-Sayyed Hassan Nasrallah (Libanesiska Hizbollahs högsta ledare) och Imad Mughniyeh (Hizboullahs överbefälhavare som dödades i en bilbomb i Damaskus 2008) var ensamma kvar i en militäroperationssal i Beiruts södra förorter.

Israeliska plan flög konstant över Beirut. Jag och Mughniyeh bestämde att vi borde evakuera al-Sayyed, så vi lämnade skyddsrummet och gick ut på gatan vid midnatt. Det var mörkt och tomt på gatorna. Vi såg hur israeliska spionplan flög över oss och Mughniyeh sa åt oss att vi borde vänta i skuggorna. Jag tänkte vilken skugga? Det var mörkt. Vi bestämde oss för att vänta under träden, medan han hämtade en bil. Två timmar senare var vi tillbaka i samma skyddsrum”.

Mytomspunna Soleimani var för Iran viktigare än dess kärnenergiprogram. Detta betyder att Iran kommer att hämnas.

Kassem Hamadé
Expressen – Trumps dödsorder kan leda till krig

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.