Trump borde sinnesundersökas!

Trump verkar inte ha något vettigt svar på varför han gjorde som han gjorde! Enligt mig har han vanföreställningar och han är paranoid och har brist på sömn.

Jag håller fullständigt med att han behöver ha en tvångströja och ta bort att han har möjlighet att agera som han gör. Dessutom förbjuda hans twittrande som är helt outstanding! Han kommer att bli den värsta presidenten som USA har haft.

Det ÄR Trump som är terroristen här och han meddelade inte sina närmsta som vicepresident Mike Pence, försvarsminister Mark Esper, utrikesminister Mike Pompeo och CIA-chefen Gina Haspel. Övrigt har jag inte mycket till övers för dom andra här eller. Det var Trump som mördade generalen Qassem Soleimani på egen hand och dom andra som fanns med i konvojen.

Mike Pence är redo till att attackera för Irans attack mot amerikanska mål i Irak. Är någon frisk i Vita huset? Rena rama maffian! USA anser sig ha rätt att attackera vad dom vill men F@N ta dom som försvarar sig!!

Vem har skjutit ner planet över Iran med 176 personer? Misstag?

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

När Trump gav ordern om att avrätta den iranske generalen Qassem Soleimani informerade han inte kongressen i förväg. I efterhand har han låtit utrikesminister Mike Pompeo, försvarsminister Mark Esper och CIA-chefen Gina Haspel informera kongressledamöter och senatorer om skälen bakom beslutet.Men många av politikerna anser inte att några verkliga eller godtagbara skäl till elimineringen lagts fram. För ovanlighetens skull är det åtminstone två republikanska senatorer som verkar vara beredda att rösta mot Trump.

Uppenbarligen har Trumps närmaste män inte ens inför lyckta dörrar kunnat eller velat lägga fram några bevis för att den iranske generalen utgjorde ett omedelbart hot mot USA.

Direkt efter drönarattacken mot Soleimani hävdade Trump att generalen var i färd med att planera attacker mot amerikanska mål utan att presentera några bevis eller ge några detaljer.

Eftersom den utomrättsliga avrättningen var en extrem åtgärd som hotade att starta ett storkrig mot Iran krävde kongressen att få vet vad som låg bakom ett så riskabelt beslut.

Aftonbladet – Så vill kongressen sätta tvångströja på Trump

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.