Jag brukar inte göra reklam men…..

Tanken var att jag skulle köpa en hund från Hundstallet men när jag läste mer om hundarna som jag kunde tänka mig så var det mycket problem på olika sätt och med min ekonomi skulle jag inte klara det med ständiga veterinärbesök. Och köpa en hundvalp för 15,000-20,000:- var inte att tänka på och tanken fanns inte på kartan att köpa någon från Rumänien eller andra länder där dom flesta är sjuka och behandlas illa.

Jag är trots allt en kattmänniska i själ och hjärta och så fick det bli

Jag tänkte om och köpte en stoooooor katt, en hona som gjort sitt med sina kullar och jag fick köpa henne till ett bra pris. En seriös registrerad uppfödare. En raskatt med blå ögon som är fluffig och gôrgo. Då måste det till kattlåda med kattsand.

Jag tror att jag kollade allt som finns när det gäller kattsand/strö/pellets och fann denna som är det bästa någonsin. Jag har haft två katter tidigare även om det har gått några år så är denna sand outstanding. Den är luktfri och verkligen klumpbildande som är lätt att ta upp. Kissklumparna i soppåsen och bajset i toan. Man behöver inte byta utan bara fylla på. Den är billig också.

Det här inlägget postades i Djuren, Reklam och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.