Chris 92-åriga mamma blev svårt misshandlad

När jag inte trodde att det kunde bli värre så blev det mycket värre! Hur kan en människa sänka sig så lågt och ge sig på en 92-årig kvinna råna och misshandla henne svårt, det går över mitt förstånd!! Det fegaste av de fega då dom ger sig på gamla kvinnor.

Vilka är dessa as? Dessa lågstående individer som man inte vill kalla för människor. Hur empatilös kan en person bli. Psykopater! Det är fruktansvärt. Denna gamla kvinna fick dessutom en hjärnblödning. 35 gamla kvinnor har utsatts i Region Syd.

Nu måste samhället gå in och varna varenda person som är pensionär. Varna att INTE öppna dörren. Ge ut folder till alla så att inte dessa kackerlackor har en chans. Gör telefonnummer hemliga. Den gamla stammen är inte van vid det nya hårda Sverige. På 60-70-talet låste man ju inte dörren ens.

Falska poliser härjar också! Hur har det blivit så i Sverige? Jag öppnar inte dörren om det knackar eller ringer och jag är långt ifrån 90-år. Jag svarar inte i telefonen om det är nummer jag inte känner igen och jag kollar upp.

Jag är mycket försiktig även när jag är på internet. Konstiga mejl åker direkt i papperskorgen. Jag klickar inte på länkar utan att kolla. Har både svångrem och hängslen och bra skydd. Det är ett måste idag då skurkarna härjar på nätet. Det har gjort att jag hittills inte råkat ut för något.

Jag är inte på Facebook eller Twitter eller några andra sociala medier. Jag var aktiv på Twitter för ett par år sedan men la ner det då jag inte orkar med all skit som finns.


Såg dom ut så här? Bara uppsynen kan ju skrämma slag på folk.

Det var den 28 december som det ringde på dörren hemma hos Chris Marschalls 92-åriga mamma i Limhamn.

När mamman, som är dement och går med rullator, öppnade dörren stod flera rånare på andra sidan. En av rånarna hade lurat sig in i porten efter att ha sagt att han skulle besöka sin mormor.

Dagen efter fick Chris Marschall reda på vad som hänt. Då hade hennes mamma själv efter överfallet lyckats larma 112 och förts till sjukhus, svårt misshandlad.

På sjukhuset konstaterades att mamman hade fått en hjärnblödning och flera allvarliga frakturer.

– Hon var så vanställd, hon var svartlila i hela ansiktet och ner mot halsen. Hon var neddrogad av smärtstillande och ångestdämpande, så jag fick inte riktigt kontakt med henne. Jag har blivit nedstämd, jag har blivit ledsen. Det är en sorg så klart att se sin mamma så, säger Chris till kanalen.

Expressen – Chris 92-åriga mamma blev svårt misshandlad

Det här inlägget postades i Boende, Kriminalitet, Maffia-gängen, Terror och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.