Kinas ambassadör till angrepp mot Expressen

Vad tusan är det med den där karln? Han ska bara hålla käften och låta bli med hot mot svenska medier. Släng ut honom! Vi ska inte ha några från Triaden som sitter som ambassadörer eller diplomater. I vilket fall som helst beter han sig som värsta maffiabossen denna Gui Congyou! Jag tycker att han ser väldigt elak ut dessutom.

I Kina finns INGEN fri press utan den styrs utav statsapparaten och Huawei. Det har ju visat sig att Huawei ägs av Kommunistpartiet.

Detta är ju rent av för jävligt på ren svenska. VEM vill leva i ett sådant samhälle? INGEN!! ABSOLUT INGEN!!

SVTPlay – Det kinesiska experimentet
Kan ses till 31 augusti 2020. SE DEN!

Kina bygger just nu världens största system för att övervaka sina medborgare. Hundratusentals kameror med ansiktsigenkänning registrerar varje steg. Statliga informatörer och angivare rapporterar goda gärningar och dåligt beteende. Den som sköter sig kan räkna med höga poäng och en ljus framtid. Men vad händer med dem som inte passar in i systemet?

Bonnier äger 80% av svensk media idag så vi har i stort sett en zionistisk press i Sverige och Bonnier vill äga så mycket som möjligt för att kunna styra innehållet så dom vill också censurera flödet. Nu har vi Kina här också som vill censurera va dom får skrivas i tidningarna. Men Kina är en främmande makt. Det är ju helt jäkla koko som det har blivit i lilla Sverige.

Många vill åt Sverige för det ligger strategiskt till i händelse av krig. Kina vill köpa hamnar. USA har baser här. Vad mer? Ska ryssarna hit också? Jag har skrivit många gånger, om det blir krig blir fronten i Sverige.

Nästa gång blir det vi som blir flyktingar.

Många vill ha en ny världsordning, Israel, Kina, Ryssland, USA/Bilderberg-gruppen. Vilka fler vill ha världsherravälde? Då har jag inte räknad med alla religiösa sekter som finns.

Sanslöst roligt! I vilken bubbla befinner han sig i?

Gui Congyou menar att medier i Kina åtnjuter pressfrihet om man kan ”bygga en bro bestående av kommunikation, ömsesidig förståelse och samarbete mellan folk, mellan samhällen och mellan länder och spela en positiv roll.”

Mitt i eländet är det ju komiskt det hela.

Rapporterar ”felaktigt”
Ambassadören får i intervjun med SVT också frågan varför en reporter från Expressen har nekats inresevisum i Kina. Svaret:
– Vi välkomnar svenska journalister att besöka Kina för att bevaka landet objektivt, men de måste överge sina fördomar och sin på förhand uppgjorda agenda och förändra det felaktiga sättet att rapportera om Kina.

Men att vika sig för Kinas krav är inte aktuellt för Expressen, konstaterar tidningens tillförordnade chefredaktör Klas Granström.

– Kina vill diktera villkoren för hur landet och dess politiska styre bevakas och framställs i medier. Expressen står för fri och oberoende journalistik och vi bedriver vårt arbete på våra premisser, det gäller självklart även hur vi rapporterar om och kommenterar Kina, säger han.

SVT bekräftar under fredagen att intervjun har gjorts men vill inte kommentera huruvida ambassadens publicering är en korrekt återgivning av vad som sades.

Expressen – Kinas ambassadör till angrepp mot Expressen

SQ – Kina tycks tro att dom äger Sverige!

SQ – Mänskliga rättigheter finns inte på kartan i Kina

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.