Dagens terrorister i Sverige!

Ja, vad ska man annars kalla Bandidos och andra kriminella mc-gäng och invandrargäng som inte gör annat än mördar och spränger hus utan den minsta tanke på att många människor kan dö och hus rasa då man vill åt EN jävla person.

Det är ju fullständigt sinnesrubbat! Jag har skrivit flera inlägg om parasiterna i samhället som inte bidragit med en enda krona. Bara hämnd finns i dessa stackars individers ruttna hjärnor. Alla vettiga människor vet att detta våld leder ingenstans utan blir bara till en våldsspiral rakt ner i helvetet.

Ren ondska! Det går inte att kalla det för något annat. Och individer som gör detta är ju psykopater! Riktigt störda personer. Jag läser nu att dessa gäng är på tapeten nu och flera har jag inte hört talas om:

Bandidos, Botkyrkanätverket, Brandbergennätverket, Bredängsnätverket, Bronätverket, Dalennätverket, Edsbergsnätverket, Fagersjö-Farstanätverket, Hagsätranätverket, Jakobsbergsnätverket, Lejonen, Märstanätverket, Rinkeby (sex grupperingar)Rissnenätverket, Södertäljenätverket, Turebergsnätverket, Vårbynätverket, Östberganätverket.

Ali Kahn-maffian i Angered är ju en av dom värsta. Fy F@N!! vilka kräk inte värda ett vitten. Ali Kahn klanen är kurder som konverterat till islam. Dom ÄR en maffia som bedriver terror i Angered/Hammarkullen. Dom tillhör en grupp som heter Mhallamis som startades Midyat sydöstra Turkiet 1980.

Mhallamis finns i olika länder som t.ex. Libanon. Problemet med dessa grupper som inte har något land eller blivit fråntagna/utdrivna sprids över världen. Dom skapar parallella samhällen med sina egna lagar och bedriver terror och tar över områden som dom ser som sina ”territorier”. Skapar egna lagar då dom skiter i dom lagar som finns i dom länder dom befinner sig i. Södertälje är ett praktexempel med Södertäljemaffian och det har pågått sen 80-talet. Inte nog med det utan vi har parasiterna från “Dödspatrullen” och “Shottaz” också där dom flesta kommer från Somalia.

15 av de 32 gängledarna på Stockholmspolisens fokuslista i Operation Rimfrost kommer från de tre blodigaste gängkrigen just nu: Vårbykonflikten, Östberga/Bredäng och Rinkebykonflikten.

Tre våldsspiraler som polisen haft svårt att stoppa – och där bakgrunden är hämnd efter hämnd efter hämnd. I Södertälje varnar polisen för att utvecklingen går åt fel håll igen i stadens särskilt utsatta områden. Efter flera mord och ekobrottsrättegångar hamnade stora delar av Södertäljenätverket bakom lås och bom men de flesta har nu kommit ut och på Rimfrostlistan finns nu två utpekade ledare för Södertäljenätverket.

Jag har bott i Södertälje i 10 år under 90-talet och det är ju syrianerna som härjar där och lever helt parallellt med egna lagar. Dom flesta kommer från Midyat i Turkiet.

På Stockholmspolisens fokuslista över de 32 värsta gängledarna kommer åtta från Rinkeby. Shottaz och Dödspatrullen har dock drabbats hårt av att flera ledare dömts till fängelse för olika brott på senare tid och det har gjort att nya grupperingar har vuxit fram.

De åtta gängledarna i Rinkeby på Operation Rimfrosts fokuslista är därför uppdelade i sex olika grupperingar.

Expressen/Fredrik Sjöhult – Blodiga gängkrigen bakom skjutningarna i Stockholm

En annan lång artikel om gängvåldet där personer blir skjutna mitt på dan med en massas folk runtomkring. Det är ju krigsscener som utspelas.

I gängmiljöer är det män som bestämmer, män som skjuter och män som dör. Men i en av de mest uppmärksammade gängkonflikterna pekar polisen nu ut en kvinna som ny ledare.

Gängkonflikten pågår mellan två kriminella nätverk i södra Stockholm: Bredäng och Östberga. Fem döda, på lika många år. Flera mordförsök där gängmedlemmar beskjutits med automatvapen. Dödsoffer på båda sidor. Tre mord är fortfarande olösta, en rättegång avslutades i mitten av juni i år.

I polisens kartläggning över de 400 mest aktuella gängmedlemmarna i Stockholm finns bara två kvinnor med. Den ena ingår i ett kriminellt nätverk som har sina rötter i Rinkeby. Den andra är den 26-åriga ostraffade kvinnan från Bredäng.

Expressen – 26-åringen blev kvar när hennes anhöriga mördades i gängkonflikter

Tidigare inlägg jag har skrivit:
SQ – Dom kriminella mc-gängen/2012
SQ – Stoppa gängkrigen med lagligt hasch/2013
SQ – Restaurangbranschen har blivit en huggsexa för grovt kriminella/2014
SQ – Ali Kahn-maffian i Angered/2017
SQ – Hells Angels grepp om Arlanda/2019
SQ – Gängkrigen/2019

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.