En käftsmäll på palestinierna!

Vad liknar detta! Nu är det inte Trumps fredsplan utan svärsonens Jared Kushners plan och han är ultraortodox jude. Inget annat att vänta. Han intervjuades i morgon-tv i förgår.

Ett avtal som ska slängas på historiens skräphög. Trump är en idiot och älskar att bli slickad av Netanyahu. Trumps attityd och arrogans, vem vill inte ge honom en käftsmäll!

Självklart accepterar inte palestinierna detta ruttna förslag. Demonstrationer utbröt direkt efter förslaget. Palestina ska ha tillbaka det som det såg ut 1967. Bosättarna ska bort eller så ska Palestina ha motsvarande mark i Israel. Västbanken är bara en massa hål som ett lapptäcke gör att israeler finns i varje hörn. Hur många Check-points blir det med det förslaget.

Västbanken är som en schweizerost och Israel kommer att få ännu mer kontroll över palestinierna. Det är kränkande och förnedrande att komma med ett sådant förslag och visar på att palestinier inte har något människovärde.

Högerklicka/Visa bild

Israel ÄR en ockupationsmakt och kommer alltid att betraktas som en sådan. För att få en bild hur det ser ut ska man INTE enbart läsa Sveriges zionistiska press som Bonnier, Schibsted eller Hjörnes GP.

Jag har skrivit många inlägg i frågan och det finns en egen kategori i högerspalten.

Jared Kushner har en fredsplan för Mellanöstern
USA:s president Donald Trumps rådgivare – och svärson – Jared Kushner föreslår ett miljardstöd som del av en fredsplan för Mellanöstern.

Men det kritiserade förslaget möts av protester på gatorna i bland annat Gaza och Västbanken.

Aftonbladet – Jared Kushner har en fredsplan för Mellanöstern

Varför kommer detta skamlösa förslag nu? Naturligtvis har det med att flytta fokus då det är val för Trump i november och Netanyahu anklagad för korruption och kommer att ställas inför rätta. Här har vi två lika goda kålsupare mer eller mindre kriminella som tummar på lagarna och ljuger.

President Abbas: ”En konspiration”
Reaktionerna på Trumps och Netanyahus fredsplan lät inte vänta på sig. Den palestinska presidenten Mahmud Abbas kallade i ett direktsänt tv-tal det hela för ”en konspiration” och sa att hans folks rättigheter ”inte är till salu”.

”Dödade möjligheterna till två stater”
Husam Zomlot, som är palestiniernas utsände i Storbritannien, beskrev fredsplanen som en politisk cirkus och bedrägeri, skriver CNN.
– President Trump dödade just möjligheterna till en förhandlad tvåstatslösning, sade han till tidningen.

SVT – President Abbas: ”En konspiration”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.