Far och son misstänks ha plågat mamma ihop

Va F@N är detta!? En gammal bodybuildare och engelsman och en minderårig son misshandlar mamman svårt! För det står väl ändå klart även om dom inte är dömda ännu.

Den grova misshandeln har pågått under flera år. En son som tar efter pappan och gör precis likadant. Denna son ser jag som hopplöst fall och som kommer att misshandla dom kvinnor han kommer att ha en relation till såvida att man tar bort honom från hemmet och rehabiliterar honom.

Sonen kan ha en psykisk störning också om han blev till under den aktiva tiden som pappan tävlade fullproppad med anabola steroider.

Våldet mot kvinnor har ökat både inom hemmet och utanför. Jag läser dagligen om kvinnor som utsätts för våld. Senast i Angered när en kvinna skulle gå på spårvagnen och blev utdragen och knivskuren i handen. Mannen grips tack och lov.

Jag har sett bilder på föräldrarna och sonen som ser mycket arg ut kanske inte så konstigt om han under många år sett pappan misshandla mamman och sen tar efter.

Pappan är engelsk medborgare så släng ut kräket för han har inte här att göra med det beteendet. Syftet var tydligen att allvarligt skada mammans självkänsla.

Om inte detta hade stoppats kanske det hade blivit ännu ett kvinnomord. Kvinnomorden i Sverige har ökat.

Kvinnor lever farligt i dagens Sverige! Kvinnor rånas och ingen respekt visas äldre och handikappade kvinnor. Ligor tränger sig in i åldriga kvinnors hem och rånar dom och till och med misshandlar dom. Kvinnohatet frodas och begränsar kvinnors rörlighet utomhus. Kvinnor ska inte behöva vara rädda så fort dom går utanför dörren. Kvinnor ska inte misshandlas i hemmen.

Jag har själv vuxit upp i ett hem där både alkoholism och våld var vardagsmat. Jag fick mycket stryk bara för att jag är lik min pappa, gissar jag. Kunde få en örfil rätt som det när jag satt på en stol och läste. Min uppsyn gjorde honom frustrerad.

Tillsammans misstänks de ha förvandlat hennes liv till ett helvete. Far och son i maskopi – mot hustrun, modern.

– Det har hänt under en tvåårsperiod, säger kammaråklagare Anneli Tirud Wallin.

Åtalet mot pappan och sonen gäller grov kvinnofridskränkning respektive grov fridskränkning av samma kvinna: Hustrun och modern i familjen. Enligt misstankarna har far och son systematiskt misshandlat henne under två års tid. Mitti var först att rapportera om fallet.

Pappan, en lastbilschaufför i Stockholm, anklagas bland annat för att ha tagit strypgrepp tills kvinnan tappade medvetandet till budskapet att han ”skulle kunna döda henne nu och ingen skulle någonsin få veta det”.

Misstankarna mot sonen gäller åtta olika våldstillfällen: Knytnävsslag i ansikte, huvud, knuffar, strypgrepp.

Expressen – Far och son misstänks ha plågat mamma ihop

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.