Trump är falsk som hin håle!

Är det någon som tror på att detta är seriöst! Inte jag i alla fall! Detta ingår i hans valkampanj också typiskt för Trump. En person som bara ljuger och gör saker som enbart gagnar honom. Kan han manipulera så gör han det också. Han är opålitlig som svänger hit och dit och har svårt med sitt aggressiva humör. Ingen kan lita på honom för ena dagen är det si och andra så.

Idag när han håller tal är han så vidrigt feminin, hans kroppsspråk, hans tal gör mig nästan sjuk. Jag tycker att han är den sjukaste, vidrigaste och farligaste president någonsin i USA:s historia!! Blir han omvald då vete 17 om inte krig utbryter.

Kan han bara inte få en hjärtinfarkt eller nåt så vi blir av med honom. Han tycks leva på junkfood och tjock börjar han bli också. Han är misogyn, rasist och högerextremist.


Aftonbladet – Här överraskar Trump soldatens familj

Det var annat ljud i skällan när en svart kapten stupat i Irak av en självmordsbombare och när Trump ville sätta stopp för muslimer att komma in i USA.

Ghazala Khan läste lusen av Trump som anklagat mamman för att inte få tala självständigt men det var hon som sedan gav svar på tal.

Khizr Khan (pappan) kritiserade Donald Trump och kallade Trumps vallöften som republikansk presidentkandidat – om att begränsa muslimers rätt att ta sig in i USA – för oamerikanska.
– Du har inte offrat något, eller någon, sade Khan i talet.
Trump svarade trumpet via ABC News:
– Jag tycker att jag har gjort många uppoffringar. Jag jobbar väldigt, väldigt hårt.

Samtidigt gick Trump till attack mot Ghazala Khan, som stod bredvid sin man på scenen under talet inför konventet.
– Hon stod där, hon hade ingenting att säga. Kanske var hon inte tillåten att ha något att säga, sade Trump.

SvD – Soldatmamma läxar upp Trump

Men mycket kritik har Trump fått för sitt förnedrande sätt mot familjen Khan. Här är ett exempel men Hillary har också gett sitt stöd till familjen.

Här en annan artikel om händelsen.
USA Today – The Trump-Khan feud: How we got here

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.