SAS-reklamen och korkade SD:are och andra idioter

Det finns inget svenskt egentligen! Svenskar har inte poppat ur jorden som svampar. Svenskar är ett mischmasch av alla folkgrupper som kommit till Sverige sen istiden. SAS-reklamen är helt korrekt. Tråkigt att dom föll till föga för skiten i samhället.

Under medeltiden bjöds på köttbullar i England. Även i Bagdad åts det köttbullar. Kåldolmar är även det importerat från Turkiet men i Sverige har vi inte vinblad utan använder kål. Pizzan, spagetti med köttfärssås kommer ju från Italien. Kebab från Mellanöstern. Granen från Tyskland.

Är Richard Jomshof helt dum i huvudet!? Rasister, nazister och andra högerextremister vill ju ha att det ska finns en svensk ras.

Richard Jomshof på Facebook: ”Vilken regelrätt djävla nonsens och självhat”!

Men ALLA har vi ett ursprung i Afrika. De första svenskarna var svarta med blå ögon.

När istiden drog sig tillbaka kom tre senpaleolitiska kulturgrupper vilka har påträffats i Sverige:

Hamburgkulturen
Brommekulturen
Ahrensburgkulturen

Det går också för den okunnige att läsa “Folkvandringstiden”!
Wikipedia -Folkvandringstiden från år 400 till 500

De första svenskarna var mörkhyade och blåögda jägare och samlare som vandrade in i Skandinavien söderifrån efter istidens slut för drygt tio tusen år sedan. Ny DNA-forskning visar att de snart fick sällskap av ytterligare en invandringsvåg – från öst. Resultatet blev Europas mest blandade stenåldersbefolkning.

De första moderna människorna som vandrade in i nuvarande Sverige när inlandsisen började släppa sitt grepp för drygt 10.000 år sedan var jägare och samlare. Förmodligen följde de hjordar av vildrenar som levde längs iskanten.

Men nykomlingarna fick inte leva ensamma särskilt länge. Arkeologer har kunna följa hur en modernare teknik för att tillverka redskap och pilspetsar spridit sig norr om inlandsisen, ned genom Norge och ända ned till Danmark under loppet av tusen år.Och nu tyder de senaste DNA-resultaten på att det var människor från dagens Ryssland som tog den här kunskapen med sig.

SVT – De var de första svenskarna
Det har även gått en serie i SVT.

Vi är 20 procent neandertalare
En femtedel av neandertalarnas gener finns kvar hos dagens européer och asiater. Ett arv kan vara en mer fiberrik hud, som skyddade mot kallare klimat när människan lämnade Afrika, enligt två stora studier i Nature och Science.

För omkring 80 000 år sedan när människan lämnade den afrikanska kontinenten och vandrade upp genom Europa fanns redan neandertalarna på plats.

Genetiska studier på senare år har visat att vi förökade oss med neandertalarna och att ungefär två procent av generna hos alla icke-afrikaner kommer från den grövre människosläktingen.

Nu har forskarna dessutom kommit fram till att åtminstone tjugo procent av neandertalarnas arvsmassa finns kvar hos dagens människor.

SVT – Tillsammans är vi 20 procent neandertalare

Nu har SD, nazister, rasister, högerextremister och andra vit makt-rörelser gått i taket för en reklam som skriver som det är.

Dessa olika rörelser är så fruktansvärt okunniga om historia och världen fanns inte innan 1939. Historieförfalskning på hög nivå som vill ljuga i oss att svenskar är en ras.

Mitt ursprung är från Etiopien för 150.000 år sedan och hur mitt DNA har vandrat upp till England. Jag vet att det finns dansk/tyskt ursprung från farfar. Släktforskningen visar ner till slutet av 1500-talet med en person som heter Holst. På mammas sida ner till 1621 som kom med vallonerna. Farmor var judinna och det enda jag vet är att hon kom från Polen och hon var född 1885. Det finns mycket i oss alla. Men alla var vi svarta från början.

Det här inlägget postades i Boende och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.