Klarna-helvetet! Hatar det!

Jag kan inte köpa någonting utan att Klarna-helvetet finns överallt. Det är VIDRIGT! Min kompis är lika förbannad. Även om jag gör en banköverföring så finns Klarna där. När man ser bilden nedan spelar det ingen roll för allt går genom Klarna.

Det är jävligt obehagligt för tänk vilken koll dom har på alla! Jag är färdig med skiten sen ett tag och tänker inte att använda det mer.

Zionist är han också.

År 2011 förvärvade Klarna det israeliska bolaget Analyzd, verksamt på marknader i Europa, Israel och USA. Analyzd är specialiserade på riskhantering och onlinebetalningar och dess grundare har tidigare arbetat för PayPal. I och med förvärvet öppnade Klarna kontor i Israel som fokuserar på forskning och utveckling.

Wikipedia – Klarna
Sen hittar jag många artiklar som jag har missat.

Det som är så obehagligt är att dom tar över allt och får dom härja utan stopp kan ingen göra köpa något utan att Klarna finns med i bilden. H&M har köpt aktier i Klarna dom är också ägare i Kivra. Klockmiljonären Filip Tysander med klockmärket Daniel Wellington köper in sig plus andra riskkapitalister som Northzone och investmentbanken GP Bullhound. Inte nog med det finns zionistbanken Goldman Sachs med aktier till ett värde av över en miljard kronor.

Jag har skrivit om det tidigare kopplingen mellan Klarna och Kivra och nu finns H&M i båda. Snart köper Wallenberg in sig också eller redan finns där i något bolag. Kivra är näringslivets digitala postlåda. Där finns många företag som har sina anställdas lönekonton. Försäkringskassan anlitar Kivra. Kriminalvården anlitar också Kivra. Kommuner, landsting och statlige bolag plus att vanliga använder Kivra och fattar inte hur farligt det är.

På så sätt har både Klarna och Kivra full kontroll över folks förehavande dessutom samlar dom säkert in från sociala medier som t.ex. Facebook.

Klarna finns i dom flesta länder och Israel ser inte H&M som ett land i Mellanöstern utan ligger i listan Europa. Det säger väl en del. Jag har skrivit spaltmeter om skitföretaget som anlitar slavfabriker i Asien.

ISRAEL LIGGER I MELLANÖSTERN!!!! För helvete! Inte i Europa. Men dom vill tillhöra Europa.

Högerklicka/Visa bild

Ett företag som inte har en enda empaticell när det gäller dom kvinnor och barn som slavar i dessa fabriker.

KLARNA AB VINNARE AV ÅRETS TRADE AWARD
By amb on 04/21/2016
Handelskammaren Sverige-Israels Trade Award 2016 tilldelas Klarna AB.

Klarna AB tilldelas utmärkelsen för sitt utomordentliga arbete med att främja forskning och utveckling mellan Sverige och Israel.

Klarnas vd och delgrundare Sebastian Siemiatkowski tog själv emot priset och höll en väldigt uppskattad föreläsning om Klarnas resa från idé till dagens framgångsrika företag.

Siemiatkowski beskrev bland annat Klarnas närvaro i Israel på följande sätt:
– Klarna har ett utvecklingskontor i Tel Aviv sedan några år tillbaka då vi köpte ett företag där. Det är främst ingenjörer som arbetar på kontoret i Tel Aviv och de jobbar med utveckling av Klarnas olika tjänster och betallösningar. Exempelvis ligger ansvaret för utvecklingen av Klarnas prenumerationstjänster, som DN m.fl använder sig av, i Israel.

– Samarbetet med kontoret i Tel Aviv är redan väldigt utbrett och välintegrerat. Vi har viktiga delar av vår utveckling där och kommer så fortsätta även framöver.


Israel idag – Klarna AB vinnare av årets trade award

Expressen – Klockmiljonären köper in sig i Klarna
Expressen – Så lätt kapas din identitet på Klarna
Expressen – Kreditbråket mellan Klarna och regeringen trappas upp
Expressen – Köpt godis och prylar – delbetalning på 100 år

Inlägg jag har skrivit tidigare:
SQ – Kivra + Klarna = Sant
SQ – Är det 1:a april – Snoop Dogg hos Klarna

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Internet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.