Vad f@n är problemet om badtider!

Självklart ska vi ha separata badtider som det ser ut idag! Jag såg problemet redan 2000 när jag för sista gången gick till badhuset. Då var det tillåtet att ta kort och att filma från cafeterian som låg bredvid bassängen.

Under 70-talet var jag och kompisen varje fredag på Valhallabadet i Göteborg. Vi badade bastu och sen ut i bassängen och då var det otänkbart att män kunde bete sig så som dagens män.

Kvinnor hatas idag och män har ingen som helst respekt för kvinnor och det har skrivits så många gånger om hur kvinnor tafsas på, rycker av deras bikinis m.m. Många män anser att kvinnor är allmän egendom och internet har verkligen ställt till det. Många kulturer som kommit till Sverige ser svenska kvinnor som horor och med det har rätt till övergrepp av olika slag. Männen tar över badhusen. Männen har företräde och tar för sig och beter sig som svin.

Jag håller fullständigt med Cissi Wallin i detta! Separata badtider så kvinnor kan bada i lugn ro utan att vara rädda för sexuella övergrepp.

Många kvinnor antar jag inte går till badhusen idag på grund av som det ser ut idag då pöbeln tar över.

Det här skrev jag 2016:


DO utreder separata badtider
Postat den 22 november, 2016


Jaha, vem är det som diskrimineras? Männen som inte får tillgång till kvinnor eller vad? Männen som fråntas rätten att tafsa? Många kvinnor känner sig otrygga i gemensamma bad idag. Dessutom utesluts muslimska kvinnor helt från att få bada i badhus. DET är diskriminering!!


Så som det ser ut idag kommer kvinnor fortsättningsvis att utsättas för kräken och visst kan man spärra kort men så länge det finns lösa biljetter att köpa går det inte att spärra tafsarna.


Jag förstår inte varför det är en fråga överhuvudtaget! Kvinnor två dagar, männen också två dagar och resten gemensamma.

SQ – DO utreder separata badtider

Det kommunala badhuset – ett vuxendagis för män

Att kvinnor och män ska få enskilda tider i våra badhus tycks splittra landet i två skyttegravar. Olika röststarka debattörer gapar om ”farlig segregering”, som att det bara är förtryckta muslimska småflickor som missunnas att interageras med killar och män i badshorts. Själv behövde jag två timmar på lokala badhuset för att aldrig mer vilja dela offentliga våtutrymmen med män.

Det var en lördag för några månader sedan och jag fick den något impulsiva idén att besöka badet några kvarter bort. Mardrömmen började redan i kassan. En pappa i 40-årsåldern med fotbollshalsduk och stirrig blick gapade och skrek på den stackars kassörskan, för att hon inte kunde trolla fram en snorkel åt honom och hans son.

Och i just det ögonblicket insåg jag att könsseparata badtider klättrat blixtsnabbt på min lista över hjärtefrågor. Numer drömmer jag om mansfria badmiljöer där man kan simma, bubbla och ladda batterierna utan stök, odör och bröl. Ett litet paradis där man visar basal hänsyn, duschar innan man kliver ner i bassängen och inte blandar ihop badhus med finlandsfärja.

Expressen – Det kommunala badhuset – ett vuxendagis för män/Cissi Wallin

Det här inlägget postades i Allmänt, Hälsa, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.