Trump hånar män som kvinnor!

Trump är galen det vet vi alla och får han en chans så tar han den. Empati finns inte i hans ordbok.

Donald Trump är president i landet som påverkar hela världen och då borde det ändå finnas någon slags pondus och att få respekt. Finns det någon som känner respekt för honom? Idioter endast. Trump bär sig åt som en barnunge. Nu hånar han Bloomberg! Han gör ju inget annat än skämmer ut sig! Någon slags klass tycker jag man begära av en president. Han sparkar folk hela tiden! Men det visar ju på vilket land det är. Dödsstraff och rasism som är inbyggt i systemet. USA är odemokratiskt enligt mig.


Expressen – Trumps hånfulla imitation river ner skratt

Nu smörar han för dom svarta i södern! Dom som blev intervjuade tillhörde ju ändå medelklassen men alla dom fattiga som inte har möjlighet till en bättre situation!?

Trump ÄR rasist! Trump ÄR sexist, Trump ÄR misogyn! Trump ÄR högerextremist! Vilka älskar Trump? Jo, KKK (Ku Klux Klan), Vit maktrörelser och andra som tillhör den kristna högern, Sekter som Scientologikyrkan, Mormoner m.fl.

Här t.ex. hånar han Alexandria Ocasio-Cortez som är född i USA och Ilhan Omar som kom till USA som 12-åring från Somalia. Han tycker att dom ska tillbaka till sina hemländer och rensa upp och sen är dom välkomna tillbaka och visa hur man gör! Djissus Kraist!! Sen har vi älskarinnan Stormy Daniels som fick rejält för att hålla tyst men det läckte och media fick nys om detta. Det har funnits andra kvinnor också.

Här visar han vem han verkligen är! En skit! “Grab them!”

Här några inlägg jag har skrivit.
SQ – Trump är falsk som hin håle!/2020
SQ – Trump borde sinnesundersökas!/2020
SQ – Trump agerade på egen hand vid attacken!/2020
SQ – Jättebebisen Trump/2019
SQ – Världens värsta hycklare är Trump/2019
SQ – Trump blir bara sjukare och sjukare/2019
SQ – Omarosa Manigault, Ekeroth, Trump, Corbyn m.m./2018
SQ – Trumps machoattityd sätter världen i fara!/2018
SQ – Borde Trump spärras in på mentalsjukhus?/2018
SQ – Trump sätter barn i burar!/2018
SQ – Kim och Trump och något mycket vackert/2018SQ – Trump avskaffar lag som skyddar arbetare/2017

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott, Teater och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.