Renar skjutna och plågade!!

Det gjorde ont i hela kroppen efter denna ONDSKA!! Vad är det för sadister som ger sig på djur som är helt oskyldiga och som fattar inte varför. Vad är det för människor som är så bestialiska!!?? Vad är det för människor som genom hämnd ger sig på djur och plågar dom, torterar dom, skjuter dom. Skjuter i halsen så att renen plågas i timmar innan den dör!?? Är det psykopater med sadism?

Det är riktigt sjuka människor som hämnas för att dom inte som tidigare kan fiska eller jaga utan måste skaffa tillstånd. Vilka lågmärken till människor. Ska man kalla dom för människor? Kalla dom för individer, grobianer…. Vilka fega kräk!!!

Ni förlorade so what! Acceptera och gå vidare. Lika med varghatarna som jag ser som lågstående individer inte så smarta.

”Hoppas ni själva inser att ni startat krig nu”.
Så lydde en av flera hatkommentarer efter Girjas samebys historiska seger mot staten i slutet av januari.

Nu har flera av samebyns renar hittats ihjälskjutna.
– En av renarna hade plågats länge, säger Sara Skum i Girjas sameby.
Det var i söndags som resterna av de döda renarna, bland annat skallar, hittades i sopsäckar längs E10 norr om Gällivare.

Säckarna låg utslängda på två olika platser med fyra mils avstånd emellan varandra. Några hittades av en renägare som var på väg till platsen där renarna utfodras.

– En av renarna hade skjutits långt ner i halsen vilket gjort att den legat skadeskjuten länge. Man ser i snön att den sparkat omkring sig i många timmar, och den var fortfarande lite varm när vi hittade den, trots att det var 15 minusgrader, säger Sara Skum som är med i samebyn.

”Kör ihjäl alla renar och skär öronen efteråt”
”Själviska äckliga jävla as är vad ni är”, hoppas ni själva inser att ni startat krig nu”, lydde en av flera hatiska kommentarer på sociala medier.
”Kom ihåg nu, ta era gamla bilar, kör ihjäl alla renar ni vill och skär av öronen efteråt”.

Expressen – Renar skjutna och plågade efter hot mot Girjas sameby/Alice Bah Kuhnke

Det här visar att det är riktigt riktigt sjuka individer det handlar om!! Mycket sjuka!!

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Djurplågeri, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Natur, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.