Hur skulle det se ut! Djissus Kraist!

Ja, hur skulle det se ut om SD styrde Sverige. Nu visar dom sin fascism! Men det är väl inget nytt. SD skulle styra media och alla “obehagliga” bloggar skulle stängas ner. Dom är inte lite fräcka men ser väl vad t.ex. Kina håller på med och SD hänger på. Kräver att SVT ska komma till dom och förklara sig om “fake news”.

Björn Söder som nazist som andre talman i Riksdagen kan ju få vem som helst att må illa och hela tiden dyker deras fula trynen upp i media och spyr ut sin rasism/nazism och vissa rensas ut men dom finns i parti och minut. Även utomlands finns svenska fascister som i Ungern och Tjeckien som säkert arbetar för fascismen i Sverige. Det finns ju en dröm om en ny världsordning men det är dom inte ensamma om för all del.

Fascisten Richard Jomshof!

SD: ”Tv-reportrar måste kunna få sparken”
Föreslår sparken, varning och löneavdrag
Enligt Bylund ska det kunna ske om man lurar tittarna eller driver en politisk åsikt i stället för att opartiskt presentera nyheter.
Reportrar ska kunna bli av med jobbet i grova eller upprepade fall. Lindrigare straff som borde utdelas är varningar och löneavdrag, anser Bylund.

Sverigedemokraternas representant i Förvaltningsstiftelsen för SR, SVT och UR anser också att public service-företagen borde få mycket mindre pengar, samtidigt som vissa smala program borde läggas ner. Bylund vill dock inte gå in på vilka program han tänker på.

Linus Bylund tycker dessutom att Donald Trump är utsatt för en kampanj i SVT, vars syfte är att ”folk ska tycka att Trump är en idiot”.

Aftonbladet – SD: ”Tv-reportrar måste kunna få sparken”/Hans Österman, Joachim Kerpner

Men herreguud mänska!! Trump ÄR en idiot och en jävla pajas/clown, en tönt och inte riktigt frisk!! Han är en stor fara för världsfreden!

SQ – Fascisten Jomshof och Bandidos/2016

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.