Jimmie, Jimmie vilket stolpskott!!

Är han inte riktigt klok!? Det är ju fruktansvärt! Ett riktigt lågvattenmärke. Men man kan ju vänta sig vad som helst av detta fascistparti. Men han fick inte gå in i grekisk-turkiska gränsen. Vadå svenska folket!!?? Ca 80% är INTE Sverigedemokrater så jäkla fräckt! Det visar vilka dom är.Printscreen från Twitter

Nu har han blivit polisanmäld för osant intygande. Det går ju inte att åka ner till flyktingar och ljuga dom rakt upp i ansiktet.

Advokat polisanmäler Jimmie Åkesson (SD)
Flygbladen har SD signerat med “Svenska folket och Sverigedemokraterna”, vilket fick advokat Behrang Eslami att ringa polisen.
– Det handlar om ett osant intygande, jag är en del av svenska folket och jag står inte bakom det som står angivet på flygbladen, säger han.

FU-ledare inkopplad
När Behrang Eslami, som arbetar på advokatbyrån Hurtig & Partners i Stockholm, gjorde sin anmälan blev en förundersökningsledare direkt inkopplad.

– FU-ledaren gjorde preliminärt bedömningen att gärningen kan rubriceras som hets mot folkgrupp, säger Eslami och fortsätter:
– Det var den information jag fick. Men jag fick intrycket att en förundersökning kommer att inledas.

Aftonbladet – Advokat polisanmäler Jimmie Åkesson (SD)/Oskar Forsberg

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.