Jag klarar mig nog över vilken kris som helst…..

Katten först. Men detta hade jag köpt innan Coronaviruset. En påse till men den syns inte i bild och några extra paket med blötfoder. Ulltotten ser lite förundrad ut över all mat som nästan ser ut att räcka tills att hon inte orkar äta längre. Men än så länge är hon bara 28 år. Två kullar har hon bakom sig och nu blir det inga fler ungar.


Ingen reklam!!

Jag älskar denna katt för hon har några egenheter. Nu fäller hon en massa underhår så hon är lite låg och pälsen känns lite annorlunda. Karda hatar hon så det blir att samla upp alla tussar överallt och dammsuga stup i kvarten men vad gör man inte för denna drottning där jag är hovdamen. Borstar henne varje dag och det älskar hon.

Hoppas att Coronaviruset begränsas men man vet aldrig. All skit kommer banne mig från Kina! Asiaten, Hongkong, SARS, Svininfluensan m.fl. Deras djurhantering är under all kritik.

Det här inlägget postades i Allmänt, Djuren, Hälsa och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.