Kina ÄLSKAR mig!!

Klart som korvspad gav dom sig på bloggen. Vad hände? Dom försöker ju förstås att komma åt bloggen med olika medel.

Nu gör jag backup varje månad och däremellan sparar jag inläggen formaterade att bara lägga in. Efter mitt senaste inlägg såg/ser det ut så här i loggen.

En massa crawler antar jag och hur många IP-nummer har dom? Kina är pest och pina för alla som råkar i klorna på dom.

Sida upp och ner….

Men på StopSpammer ser det utså här….

Högerklicka/Visa bildVisst är dom underbara! För det är ju bara så att Kina är ansvariga för att Corona fick den spridningen. Världen borde kräva ansvar av Kina även då hur företag av alla slag går rakt ner i det svarta hålet med många konkurser och folk blir arbetslösa. Det är ENDAST Kinas fel!!

Till och med Digerdöden kom från Kina!

Det här inlägget postades i Hälsa, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.