Kina IGEN!! Med sitt klagande!

Nu gnäller Kina igen om att vi inte har tagit Corona på allvar då vi inte testar alla utan enbart riskgrupper och sjukvårdspersonal.

Men hallå!!
DET ÄR KINA SOM INTE HAR TAGIT DETTA PÅ ALLVAR. HADE KINA GJORT SOM DOM SKULLE HADE INTE DETTA VIRUS KOMMIT UTANFÖR KINA! SÅ HÅLL KÄFTEN!! ÄR KINAS STYRE HELT SINNESSJUKA!?

Så håll reda på alla dessa marknader med fisk och kött som ligger helt öppet med flugor surrandes över allt. Där hönor i pyttesmå burar som halshuggs öppet på dessa marknader med andra djur också.

Det vore bättre om dom engagerade sig om dessa marknader istället för att registrera varenda kines med ansiktsigenkänning med kontrollanter i varenda by så att byborna sköter sig som sen delas in i bra och dåliga medborgare. Ni är helt sjuka i huvudet!

Kina ÄR landet från helvetet.

Hur många virus kommer från Kina? som har orsakat MÅNGA människors död?

Dessa iallafall, Asiaten, Hongkong fick jag också 1968, H1N1 1978 som jag drabbades av och jag var MYCKET sjuk och fick följdsjukdomar som ögoninfektion och som inte det var nog kom som ett brev på posten en svår infektion som satte sig i dom övre luftvägarna och jag var sjukskriven i ett halvår. Då tillhörde jag riskgruppen då jag var ung.

Klarade mig fram till februari 2016 då jag fick H1N1 och den satte sig på lungorna. Det var tydligen en B-variant för influensan härjade i november och december. Men nu vaccinerar jag mig varje år.

OM jag skulle få Corona skulle jag bli mycket sjuk då den sätter sig på lungorna och tar sig ända ner till lungspetsarna som gör det nästan omöjligt att hosta med lunginflammation som följd är man då äldre är risken att dö påtaglig. Hur många döda är Kina nu ansvarig för? Det är ett antal tusen och vi får se vad notan för detta virus stannar på.

1918 dog över 50 miljoner människor som också var ett H1N1-virus. Och sen alla andra virus som kommer från Kina.
National Geographic – 1918 Flu Pandemic That Killed 50 Million Originated in China

SÅ för helvete Kina, kom inte här med skarpa varningar då NI har skiten på er förstutrapp!! Ta reda på den och ta den inte utanför Kina utan torka av fötterna ordentligt. Det är ert ansvar ingen annans!!!

Hade ni tagit visselblåsaren på allvar hade vi inte haft detta! Den visselblåsaren är nu död i Corona Li Wenliang.

Li Wenliang, den kinesiska läkare som tidigt varnat för det nya coronaviruset, har själv gått bort av sjukdomen. Sorgen efter hans död blandas också med ilska över att lokala myndigheter i ett tidigt skede försökte tysta honom.

Li Wenliang, 34-årig oftalmolog vid Wuhan Central Hospital, varnade i slutet av december för det nya coronaviruset, 2019-nCoV. Han skrev i en privat chatt till några klasskamrater att han sett ett virus som liknade sars och som spred sig i Wuhan, och uppmanade sina kollegor att bära skyddande kläder.

Några dagar senare kontaktades han av den lokala polisen och ombads skriva under ett dokument där han lovade att inte sprida falsk information. Han var en av flera som anklagades för att kommit med felaktiga uppgifter och allvarligt skadat ordningen, rapporterar flera medier.


Läkartidningen – Visselblåsande läkare död – stor ilska i Kina

Kina kritiserar Sveriges coronaagerande
Kina uppmanar i en tidning knuten till det styrande kommunistpartiet att EU bör fördöma Sverige för ett lamt agerande av coronautbrottet.
Artikeln från den kinesiska upplagan av Global Times går hårt ut mot svenska myndigheters beslut om att begränsa provtagning till riskgrupper och sjukvårdspersonal.

De menar att Sverige har kapitulerat och liknar Sverige vid ett svart hål där viruset kan frodas för att sedan attackera andra länder.

Aftonbladet – Kina kritiserar Sveriges coronaagerande/Matilda Aprea Malmqvist

WHAT!!! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men det är så korkat att klockorna stannar. Och Sveriges ambassadör från Kina anser jag tillhöra den kinesiska maffian “Triaden” som finns i Sverige sen ett antal år tillbaka.

Sätt upp en klagomur där dom kan klaga!

Här en dokumentär om Kina och hur dom bär sig åt mot sina medborgare. FY F@N!! Kan ses till1 mars 2021
SQ – Coronaviruset på allas läppar!

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Mat, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.