Girigheten kom på skam!

Girigheten kom på skam!

Det är bedrövligt med dessa giriga människor som vill utnyttja kriser.


Matt Colvin

Nu kan han inte bli av med det då Ebay och Blocket inte kommer att ta in annonser från honom. Nu tänker han skänka bort det. Girigheten blev dessutom dyrt. Det är rätt åt honom! Vilka hemska människor det finns.

Tradera har nu också spärrat dessa annonser. Detta tog ändå priset. Vilken dåre! 5000:- för en liten flaska handsprit.

Och alla dessa galningar som köper toarullar! Ska dom sälja dom också till överpriser?

Han köpte 17 000 flaskor handsprit
Första mars fick USA sitt första dödsfall av coronaviruset. Då gav sig bröderna Matt och Noah Colvin ut på en shoppingtur i delstaten Tennessee.
De länsade hylla efter hylla på handsprit, antibaktriella våtservetter och skyddsmasker. Första lagret av 300 flaskor handsprit sålde de slut på omedelbart och flaskor som kostar 1-2 dollar affären sålde de för allt mellan 8 till 70 dollar. Alltså en rejäl vinst. Matt Colvin och hans bror hyrde en flyttbil och gav sig ut på vägarna, de fyllde flyttbilen med desinfektionsvaror, bland annat 17 000 flaskor handsprit och skyddsmasker.

Under dagarna som Matt och hans bror bunkrade varor uppmärksammades fenomenet av de båda handelssajterna Ebay och Amazon. Folk hade köpt på sig mängder och sålde till ockerpriser. Internetjättarna införde hårdare restriktioner och flera säljare blev avstängda från sajterna.
– Det har varit en enorm whiplash, från att kunna trygga min familjs ekonomiska situation till att vad fan ska jag göra med allt detta, säger Matt Colvin till New York Times. De senaste dagarna har USA:s riksåklagare börjat undersöka alla prishöjningar i samband med coronavirusets utbrott. En åklagare i Tennessee utreder om Matt Colvin gjort något brottsligt. Nu ska han skänka bort sina varor i stället.

Expressen – Han köpte 17 000 flaskor handsprit Tyvärr så har denna artikel blivit betalvägg.

Det är också hemskt med denna enorma bunkring som folk håller på med. Unga människor som inte behöver bunkra och jag läste att en äldre kvinna behövde något då var det helt länsat. Tror folk att detta är slutet eller vad.

Jag har också bunkrat men inte så mycket. Jag och Ulltotten klarar oss, kanske 2 månader. Och jag behöver bunkra då jag tillhör riskgruppen.

Skulle Corona vara kvar efter 2 månader måste jag ge mig ut eller finns det varor kvar på nätet att köpa?

Dagens unga människor är otroligt egoistiska men det finns naturligtvis undantag.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Internet, Mat, Rättssystem, Reklam och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.