Våldet mot kvinnor i karantän i Kina

Kina är som en stor cancersvulst som skickar ut sina metastaser över världen! I detta utsätts kvinnor för våld i Kina när familjer tvingas att stanna inne och männen tar ut sin frustration på kvinnor.

Det är inget nytt i och för sig. Det räcker med att mannens favoritlag förlorar är det inte ovanligt att kvinnan blir slagpåse som mannen avreagerar sig på.

Kvinnans ställning i Kina är låg och hon ses som andra sortens människa. Hon har inte mycket att säga till om. Kina är ett brutalt land. Och i dessa coronatider där Kina säger att det INTE är dom som ligger bakom Corona!? WHAT!! ALLA i hela världen VET att Kina ligger bakom. Det blir ju skrattretande mitt i eländet.

Förutom allt våld mot kvinnor har Kina fått världen att gå ner för räkning och dom vill inte ta ansvar för detta. Ibland funderar jag om detta att mörka var medvetet? Är detta kanske ett drömscenario för Kina? För HUR kan viruset sprida sig så snabbt över världen? Dom ville inte att viruset skulle upptäckas.

Våld mot kvinnor ökar under coronaisoleringen
Mäns våld mot kvinnor i nära relationer ökar när människor isoleras på grund av coronaviruset. Det visar erfarenheter från Kina, och nu slår kvinnorättsorganisationer i Europa larm.

Under februari i år anmäldes 162 fall av våld i nära relationer, jämfört med 47 anmälningar under samma period förra året.
– Epidemin har haft stor påverkan på våldet i nära relationer. Enligt vår statistik är 90 procent av de anmälda fallen coronarelaterade, säger Wai Fai, grundare av en organisation som jobbar mot våld i nära relationer till tidningen.

ETC – Våld mot kvinnor ökar under coronaisoleringen/Stina Berglund

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Sexbrott, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.