Går det inte att ställa Kina till svars för det dom ställer till med?

Detta är ju helt sanslöst att denna extrema kommunistdiktatur mörkar och hur länge innan det uppdagades? Kina är ansvarig för dom flesta epidemier/pandemier som drabbar oss. Är det inte mer än rimligt att dom tar sitt ansvar för vad som händer?

Vad har inte detta kostat i människoliv, länder stänger ner, företag går på knäna, småföretag går i konkurs och hur många blir inte arbetslösa? Nu har inte Kina så många fall längre. Det är för jävligt!! Hur många kommer att ta livet av sig i konkursernas elände.

Kina går fria för det som jag ser är ett mycket grovt brott mot mänskligheten. Kina är ju ruttet rakt igenom. Nu ska Kina hjälpa oss!? Med vad? Några sprutor att duscha gatorna med!? HAHAHAHA!! Djissus Kraist!

Om det fanns en gnutta anständighet borde dom betala för dom skador dom orsakar oss med halva Sverige i karantän och tusentals smittade och många på intensivvård och många döda i Sverige för att inte tala om Italien och Spanien och USA. Och var kommer det att sluta i döda och människor med men för livet med lungskador.

Sen regeringens krispaket som folk måste betala tillbaka! WHAT! Har folk inte nog med elände. Ge folk vad dom behöver och skicka notan till Kina!! Hyresvärdar till småföretag borde ge hyresfritt så länge pandemin pågår.

Jag tycker att Kina ÄR landet från helvetet!!! Jag tycker också att Kina är satan!! Går det att lita på Kina? Naturligtvis INTE! Ingen vet hur många som har dött i Kina egentligen!

Vilket är det mest hatade landet idag? Kina förstås!

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, In the air, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.