Detta är Kina!

Kina ger sig på vanliga bloggar! I stort sett dag in och dag ut håller dom på och försöker på alla möjliga sett att försöka ta sig in bloggen. Idag det som kallas för “hamering”.


Hur kunde covid19 spridas så fruktansvärt fort över hela världen! Nu börjar jag bli lite konspiratorisk, har kineser spridit det över världen för nu snackas det om att Kina vill köpa upp företag som går i konkurs.

Kina har ett ont öga på Sverige då vi vill ha loss den svenske medborgaren Gui Minhai som sitter i Kinas uppfostringsanstalt eller i fängelse.

Jag tänker igen på meningen som bitit sig fast sen 70-talet, “När den gula hästen syns vid horisonten är det fara på färde.” Ja, nu är den gula hästen här i full galopp över världen och förstör den!


Chinese Yellow Glazed Horse on Teak
Jag hörde också på nyheterna att covid19 har muterat i USA. Det är så löjligt att Kina nu hjälper USA mot viruset! USA är också ruttet då dom inte kan lätta på sanktionerna då Iran har ett helvete med viruset. Det enda är att Israel vill ha det så. Det finns andra länder i så fall lika farliga som Iran. Dom som har kärnvapen idag är Israel, Nordkorea, Pakistan, Indien, Kina, Frankrike, Storbritannien, Ryssland och USA. Israel förnekar. Israel borde montera ner sina kärnvapen istället. Israels besatthet av Iran är sjukt.

När det här viruset har lagt sig kan vi vänta på det verkliga hotet, ett virus vi inte kan värja oss mot och med all säkerhet kommer det också från Kina som alla andra virus. Det sa dom också i alla dessa nyheter nu på TV dygnet runt.

Den nya världsordningen vill Kina ha. Jag hoppas att Sverige tar sitt förnuft till fånga och inte godkänner 5G från Huawei och inte säljer ut företag som nu går i konkurs på grund av Kina.

Forskare, vetenskapsmän och läkare från 36 länder skickade hösten 2017 en gemensam skrivelse till EU-kommissionen i vilken de kräver moratorium för utbyggnaden av 5G. De varnar i skrivelsen för ”potentiellt allvarliga hälsokonsekvenser” i form av bland annat neurologiska effekter, infertilitet och cancer pga den ökande strålning som 5G innebär. De pekar också på att det saknas forskning som visar att utbyggnaden inte utgör en fara för människor och miljön. Följderna kan bli ”tragiska och irreversibla”, säger cancerläkaren och forskaren Lennart Hardell.

Uppdatering mars 2020: 319 vetenskapsmän och läkare har nu undertecknat 5G-appellen. Länk Se även vår temasida om 5G länk, samt www.5gappeal.eu länk. Vetenskaplig artikel om 5G Appeal (2020) länk.

“Den trådlösa industrin avser att använda teknik som kan ha några mycket allvarliga skadliga följder”, förklarar en av undertecknarna av skrivelsen, Lennart Hardell, cancerläkare och docent vid onkologiska institutionen, medicinska fakulteten, Örebro Universitetet, Örebro.


Strålskyddstiftelsen – Stoppa 5G – 319 vetenskapsmän och läkare varnar för allvarliga hälsorisker
Strålskyddstyrelsen – 5G

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, In the air, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.