Kina MÅSTE ställas till svars!

Vad liknar detta!? Kina mörkar och tystar coronaexpert på fladdermöss och andra visselblåsare varav en dog och en försvann vad vi vet. Nu tycker jag att det finns all anledning att misstänka att det fanns en plan bakom.

Kina vill få världen på knä och den hjälp som Kina nu visar USA och Italien är en fasad. Inget land med ett samvete/moral beter sig som Kina. Kina är pest och pina med sina jävla djurmarknader. Tänk om världen gick samman och krävde att djurmarknaderna stängdes. Annars…….

Det är inte bara djurmarknaderna utan den brutala och grymma och plågsamma tappning av björngalla som främst utförs i Kina men även myrkottsfjäll som används i traditionell asiatisk medicin, särskilt i Kina och Vietnam. Fjällen är gjorda av keratin, samma material som människonaglar och hår och de har ingen bevisad medicinsk effekt. I några länder anses dessutom myrkottar vara en delikatess och fjällen används som smycken eller i ritualer.

Som jag har skrivit i flera inlägg att dom kan lika gärna börja bita på naglarna för det är samma. Jag kan inte göra annat att tycka att dom som använder horn av noshörning och betar av elefant och fjäll från myrkottar är riktigt ointelligenta för vi lever i 2020-talet.

Glädjande att läsa att sju kommuner avslutar samarbete med Kina på grund av mänskliga rättigheter och att Gui Minhai blev kidnappad och satt i fängelse/arbetsläger. Jag tycker att fler kommuner borde göra likadant.

Sju kommuner avslutar samarbetet med Kina
Flera svenska kommuner har det senaste året avslutat sina samarbetsavtal med kinesiska städer med hänvisning till utvecklingen i Kina när det gäller mänskliga rättigheter. Det visar nya siffror som programmet Kaliber och P4 Dalarna har tagit fram.

Samtidigt fortsätter 24 svenska kommuner att ha ett samarbete. En av dem är Bengtsfors i Dalsland.
– Men vi är inte nära en diktatur. Vi är nära, i någon bemärkelse, en kommun i Kina. Vi är ju inte nära den kinesiska staten. Sverige och svenska kommuner har relationer med människor i olika delar av världen där man kan diskutera den demokratiska höjden om jag uttrycker mig så, säger Stig Bertilsson, kommunstyrelsens ordförande.

Kaliber och P4 Dalarna har frågat och fått svar av alla 290 svenska kommuner, sju av dem har avslutat sina samarbetsavtal det senaste året. Bland annat Falkenberg i Halland.

Sveriges Radio – Sju kommuner avslutar samarbetet med Kina/Anna Maria Höglund

Det är också väldigt skrämmande att covid19 muterar och friskförklarade får tillbaka sjukdomen och att symtomfria som bär på viruset och smittar.

Kina är tidens Ragnarök som kommer med den gula hästen!!


Shi Zhengli

Kina tystade forskarens avgörande coronafynd
Hon är en av landets främsta experter på just coronavirus och på bara tre dagar tog hon fram uppgifter som är avgörande för att ta fram vaccin och tester. Men enligt Daily Mail tystades de avgörande fynden ned av kinesiska myndigheter.

Till vardags arbetar Shi Zhengli på smittskyddsinstitutet i Wuhan, den kinesiska staden där coronaviruset fick sitt utbrott.
Men de kinesiska myndigheterna tystade ner Shi Zhenglis fynd.Allmänheten fick i stället höra att inga nya fall hade rapporterats i Wuhan på över en vecka och att det inte fanns något som tydde på att människor kunde sprida viruset till varandra – trots att sjukvårdspersonal smittats.

Expressen – Kina tystade forskarens avgörande coronafynd

Plågsam industri bakom björngalla
I Ost- och Sydostasien hålls upp till 25 000 björnar i fångenskap på gallfabriker. Björnarna tappas på sin galla på ett plågsamt sätt, lever under usla förhållanden och lider hela livet. Gallan används i traditionell asiatisk medicin, men även som tillsats i exempelvis schampo, tandkräm och tvål. Gallan anses ha helande kraft.

Regeringar säger stopp till björngalla
Det är långt kvar innan gallfabrikerna och misshandeln av björnarna stoppas – och det trots att fler och fler regeringar, organisationer och många människor över hela Asien stödjer oss i detta arbete. Lyckligtvis ser vi också framsteg.

Wikipedia – Kragbjörn-Björngalla

Det här inlägget postades i Djuren, Djurplågeri, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.