Den stora älgvandringen och Trump och covid19

Den stora älgvandringen som för tillfället är den stora renvandringen. Idag hade jag turen att se ett svanpar dansa och bredvid låg ett par vitkindade gäss som jag tycker är riktigt fina.

Det har satts upp fler kameror över ett större område så älgarna lär väl dyka upp vad det lider om 4-5 dagar.

Annars har det varit lugnt förutom någon/några kråkor som kraxat. Men det är fridfullt att titta på när det inte finns något annat eller när jag inte är på Netflix. Det är säkert lugnande för personer som är stressade över att sitta inne.

Jag har inte så ont av det ännu för jag trivs rätt bra att vara själv och så har jag katten och ett par vänner att prata med det räcker för mig. Ulltotten är avslappnad och vi leker sådär en kvart tjugo minuter varje dag. Efter det är hon trött. Jag borstar varje morgon och det älskar hon sen masseras hon med en speciell borste.

På TV sa någon att det kan dröja fram till jul och då vet jag inte hur jag känner förstås men det är då det om det blir aktuellt. Men som tur är går det att beställa mat på nätet och även vin om det skulle knipa.

Från det ena till det andra…. Trump är bindgalen! Vad F@N är det med denna utomjording! Arrogant med näsan i vädret! Och han ljuger som en häst travar och ger sig på Sverige hela tiden. Är han bästis med Sveriges kinaambassadör för han ljuger lika friskt och skyller ifrån sig att det är minsann INTE Kina som ligger bakom covid-19. Kina ligger bakom dom flesta virus som drabbats oss.

För några dagar sen diskuterade jag och en kompis om hur covid19 kunde spridas så fruktansvärt snabbt över hela världen och att viruset ser så olika ut från att knappt märkas till en förkylning till att blid dödsjuk och dö, gammal som ung. Är du symtomfri men ändå bär på viruset blir du en superspridare och det verkar som om covid19 muterar.

Nu ska det undersökas om det finns i avloppet OCH gör det det hamnar det snabbt i dricksvattnet. Och någon sa också i nyhetsflödet att det kan finnas i avföring.

Kina är sura på USA med dessa sanktioner, Kina är sura på EU också med dessa sanktioner och säkert med andra också så varför inte straffa med att skicka ut ett litet virus som beter sig på olika sätt.

Coronaviruset kan vara ett biologiskt vapen
Fereshteh Jalayer är moderat politiker i Region Värmland.
Enligt henne är det inte omöjligt att coronaviruset är ett biologiskt vapen.
– Du kan bara söka om biologisk vapen på google. Då får du fram ganska mycket, säger hon.

Fereshteh Jalayer är ledamot i regionfullmäktige i Värmland för moderaterna. Hon jobbar även som biomedicinsk analytiker och har, enligt henne själv, läst många olika studier om coronaviruset.
Hon håller inte för otroligt att coronaviruset är ett biologiskt vapen.
”Borde vara mer öppna”
Under tisdagen publicerade hon ett inlägg på Facebook där hon skrev ”Är corona ett biologiskt vapen skapat av Kina?”.
Till Aftonbladet poängterar hon att det är en fråga hon ställer.
– Det jag vill är att man verkligen ifrågasätter det här viruset och tittar på alla olika möjligheter. Det kan inte vara omöjligt att det är ett biologiskt vapen. Det är möjligt att skapa det här, säger hon.

Aftonbladet – Moderat kommunpolitiker: ”Coronaviruset kan vara ett biologiskt vapen”/Michael Toll
När det gäller Kina kan man förvänta sig precis vad som helst. Denna kommunistdiktatur skapar elaka/ondsinta personer som är MYCKET lättkränkta och hämndlystna.

Det här inlägget postades i Boende, Djurplågeri, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.