En idiot är en idiot…. Trumps lärjungar!

Dom här högertomtarna som blint tror på en egotrippad narcissist är det något fel på. Men annars är det känt att merparten av USA:s befolkning är otroligt okunniga om det mesta. Dom tror på en person som bara ljuger och ljuger och ljuger…… en person som är så arrogant att det saknar motstycke. Vad vet Trumps lärjungar om Sverige? inte ett skit. Sådana människor är väldigt farliga, dumhet är farligt om man inte kan se längre än näsan räcker är farliga personer. Vad vet Trump om Sverige? Inte ett piss!

Sektliknande beteende ÄR farligt. Dom är så dumma att dom tror på Trump, det är minsann ingen kris! Risken är det att slår tillbaka och att covid19 får fart.


Proteströrelse mot karantänsreglerna i Minnesota.

Trumps nya pik om flocken: ”Det går inte särskilt bra”
Donald Trump har gjort gemensam sak med konservativa proteströrelser som kräver att deras delstater ska häva stränga regler om social distansering.

Ändå ger han nu vad som kan tolkas som en ny pik mot Sverige och säger att ”flockmentaliteten” inte fungerar.

– De gjorde ett försök och det går inte bra. Jag skulle kunna visa er nu, men jag vill inte skämma ut någon, säger Trump utan att nämna Sverige specifikt.

Donald Trumps stöd till proteströrelserna
Tidigare under fredagen twittrade Donald Trump slagord från proteströrelser som krävt att reglerna kring social distansering i deras delstater ska hävas – och uppmanade i inlägg att ”befria” de demokratiska delstaterna Virginia, Minnesota och Michigan, som Trump tycker har för stränga regler.
Inlägg vållade irritation under ett telefonmöte om coronaviruset som vice president Mike Pence hade med demokratiska senatorer under fredagen, rapporterar nyhetssajten Politico.

Donald Trump försvarade på fredagens presskonferens sina inlägg på Twitter och menade att vissa guvernörer är för hårda.
– Ni vet att man skulle kunna få samma resultat genom att göra mindre, säger Trump.

Expressen – Nu politiseras kampen mot coronaviruset i USA

Jag lyssnar på Reinfeldt när han pratade om världsläget och omTrump. Det är inte ofta jag håller med högern men detta var bra.
Expressen – Reinfeldt varnar för Trumps coronahantering: ”Narcissism och självupptagenhet”

Nya teorier om coronavirusets ursprung
Fiskmarknaden Huanan i Wuhan sägs vara platsen där spridningen av coronaviruset startade. Nu kommer nya teorier som utreds av amerikanska underrättelsetjänsten.
Expressen – USA utreder viruset – kan komma från labb

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Mat, Natur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.