Denna Joakim Lamotte, Suck!

Han är inte lite fräck. Vad är det med denna karl? “Feministen” hahahaha! Nej, han är ingen feminist. Jag tror att han är tvärtemot och jag förstår att han retar gallfeber på dagens feminister. Jag tycker att han bara är trams med en narcissistisk läggning. Han tror sig vara bättre och veta bättre. Han utnyttjar feminister och här vill han tjäna lite extra på dom också.

Jag känner så väl igen beteendet för på 70-talet så tog sig kvinnohatarna in på feministers område och förstörde mycket. Därför ska inte män vara där och hålla på som Joakim Lamotte gör. Det är inte seriöst!

MEN….. Man kan tycka vad man vill om honom men detta är så lågt så jag häpnar vad någon har hittat på. Det är riktigt fult!!

Han trodde också att han kunde göra skillnad i förorten om det var Rinkeby. Han gjorde bort sig totalt. Vad trodde han? Och han satt i ett debattprogram med skyddsväst!!?? Ge mig styrka!

Två tidigare inlägg om honom.
SQ – Joakim Lamotte stämmer Lady Dahmer! Ge mig styrka!

SQ – Carolina Farraj säger ett sanningens ord om Lamotte

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.