Älgar, älgar och älgar….

Jag är helt fast i den stora älgvandringen som har kommit på riktigt. Det är helt fantastiskt att se dessa stora djur simma så elegant och snabbt.

Det var en himla tur att sändningen har förlängts några dagar för annars hade vi inte fått se dessa älgar simma. Men det är inte bara det, utan renar har simmat, jag har sett räv, järv, svanar, kanadagäss och en tjäder som trippar runt. Det är show hela tiden och en mycket trevlig chatt i DUO-appen. Det finns höjdpunkter och repriser om man vill det. Dramatik på hög nivå vill jag säga. Och alla andra fåglar som kvittrar och någon fågel låter som en sirén. Jag har också fått lära mig en hel del av mycket kunniga personer som finns i chatten. Underhållning på högsta nivå.

TUSEN TACK SVT att vi får uppleva detta i direktsändning!!!

På SVTPlay kan man se hur mycket som helst och speciella händelser med stor dramatik. Ett STORT drama var när en älg simmade och andra stod kvar i strandkanten när ett BAUTASTORT isflak brakade loss med ett ljud som inte liknade något annat och det kom fort och där mitt i älven fanns älgen. Vi fick hjärtsnörp allihop i chatten men älgen hann precis. Vilken tur att dom andra älgarna inte hann simma ut.

Printscreen från SVTPlay

Därför har det inte blivit några inlägg för jag helt enkelt inte kan slita mig från Den stora älgvandringen. Det är ett annat upplägg i år. Detta är bättre. Vilken kvalité på kameror, färger, ljud och skärpa!

Runt 01,30 sänds det direkt på Kunskapskanalen fram till kl.14:00. Bättre kan det inte bli.

Det här inlägget postades i Djuren, Film, TV och Media, Internet, Kultur och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.