Torsken Paolo Roberto!

Jag är INTE förvånad. När jag hade Twitter för ett par år sedan utmärkte han sig som värsta manschauvinisten och misogyn och det bråkades mycket då med honom för han gav sig på feminister.

Nu sitter han i TV4 och biktar sig och det var första gången han köpte sex! Det säger alla torskar.

Vad tror han att han får ut av denna intervju? Så ömkligt! Men jag tycker inte ett jäkla synd om honom för jag tycker att han är en skit och det har jag alltid tyckt! En som köper kvinnors kroppar hatar kvinnor

Tror han att folk förlåter honom. En advokat säger också att det är inget allvarligt brott!? WTF!! En kvinnohatare till där kvinnor från öst utnyttjas för småpengar där hallicken tar det mesta och sen lever lyxliv. Är INTE det ett allvarligt brott!? Straffet borde höjas till 2 år.

Roberto riskerar allt för att köpa en kvinnas kropp att avreagera sig på, vad annars? Vad tycker hans sambo Elin om detta? Hoppas att hon packar sin väska och ger sig av. Han är inte värd ett vitten för han kommer fortsätta att köpa kvinnors kroppar det tror jag men han kommer att vara mer försiktig. Men ett avbräck ekonomiskt kan jag hoppas att det blir för honom. Han förlorar allt, uppdrag och COOP slutar att sälja hans produkter. TV slutar att anlita honom o.s.v. Det ska kännas!

Paolo Roberto, 51, erkänner att han köpt sex.
Tv-stjärnan togs av polis i samband med en insats mot sexköpare i Stockholm, vilket Expressen avslöjade på fredagsmorgonen.
Nu sparkas han från TV4 och förlorar flera andra uppdrag.
”TV4 Media tar kraftigt avstånd från programledarens oförsvarliga agerande”, skriver kanalen i ett sms.

”Jag är en parasit”
I ett långt inlägg som publicerades på Paol” Inatt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år. Och vet ni vad? Det är rätt åt mig!

Nu är det dags att en gång för alla söka hjälp för att reparera hålet i mina själ.”o Robertos Instagram på fredagsmorgonen, skriver han bland annat:
– Jag har en sån grej i livet, att när det går bra för mig – jag har aldrig mått så bra, aldrig varit så lycklig, livet blommar – då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Det har varit olika typer; det har varit våld, väldigt mycket våld, och den här gången lyckades jag hitta det som jag tycker egentligen är det smutsigaste som finns. För att på något sätt döva det här hålet som finns hos i mig.

Expressen – Står för mitt smuts- och skamliga beteende
AV: Sara Malm, Kim Malmgren, Fredrik Sjöshult, Karin Selåker Hangasmaa

Självskadebeteende! Öhhhhh…. Han är 51 år!!! Han är ju medveten om detta, VARFÖR har han inte sökt hjälp? Inga tårar för honom däremot tårar för fattiga kvinnor från öst, Asien och Afrika!

Inlägg jag har skrivit tidigare om honom:
SQ – Internet är universums skithål/2011
SQ – Mansrollen och Paolo Roberto/2014
SQ – Paolo Roberto går i taket/2017

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.