Vem bryr sig om fattiga kvinnor i sexindustrin?

Nej, inte männen, inte samhället. Det blir så tydligt att vi lever i ett utpräglat patriarkat! Thats it!

Det är lagligt med prostitution men olagligt att köpa!?

Hur F@N! går det ihop. Ett fullständigt galet motiv är att skydda kvinnorna! Det är så sjukt och så typiskt manssamhället som det någonsin går. På vilket sätt skyddas kvinnorna? Det är hallickarna som skyddas! Kvinnorna utsätts för fejkade våldtäkter och annat våld som analt och dildos, stora sådana också. Dom skyddas inte!

En idiot från gödseltanken. Han ljuger som en häst travar. Detta inlägg har några år på nacken.

Och så här såg det ut innan dom rensade Red Distrikt.

Det enda rätta. Förbjud prostitution!

Vem tar hand om kvinnornas trauma/PTSD? Kvinnor som får sitt känsloliv raderat och har svårt för relationer efter prostitutionen.


Printscreen Expressen 2020-05-16

Män som köper sex idag får inga straff bara lite böter och så går dom vidare i livet och med all säkerhet till nästa prostituerade, en fattig kvinna från Rumänien, Bulgarien, Polen eller Afrika. Det finns INGEN rim och reson i detta. Sveriges ses dom ett av dom mest demokratiska länderna i världen och ändå tillåter vi att män köper kvinnor som vilken handelsvara som helst och förgriper sig på det. Hur jämställt/jämlikt är det? Kvinnor som äter smärtstillande för att orka med.

Prostitution skall naturligtvis förbjudas helt och hållet. Männen går fria medan kvinnorna sitter fast i träsket och kommer inte loss från sina hallickar som utsätter dom för hot och till och med att döda dom eller utsätta någon i hennes familj om dom vill sluta. Dom prostituerade är ju en kassako för hallickarna som tar det mesta av pengarna. Därför ska prostitution förbjudas.

Om prostitution förbjuds kan samhället ta hand om dessa kvinnor, kvinnorna kan gå till polisen och bli omhändertagna, rehabiliteras och skickas hem till sina familjer, kanske med ett ekonomiskt bidrag. Det som är ändå bättre om dom vill är att dom får stanna i Sverige och skapa sig ett liv här. För det är här dom har blivit våldtagna på ett eller annat sätt varje dag av svenska män.

Som det är nu kan inte polisen göra någonting mer än att ta fast torskarna. Hur många razzior görs per år? Denna razzia är den enda i år?

Kom inte här och snacka om allas lika värde. Det är 2020 och ändå har vi inte kommit länge i vår syn på prostituerade, torskar och hallickar.

Självklart får Paolo Roberto sympatier på sociala medier för det finns ju gått om torskar, kvinnohatare, hallickar och incel-män på nätet. Ett forum är ju gödseltanken Flashback som göder kvinnohatet.

Det är SÅ ynkligt att Paolo ser sig som ett offer! HAN ÄR INGET OFFER!! Han ser kvinnor som handelsvaror. Han är en FÖRÖVARE!!

 

Vem bryr sig om kvinnan och hennes trauma?
”Jag är ointresserad av Paolo Robertos eller andra torskars självömkan. Jag vill veta mer om kvinnan. Hur mår hon? Vem bryr sig om henne nu?”, skriver Cissi Wallin.

Vem är kvinnan som den mäktige tv-mannen och entreprenören betalade 1500 kronor i tron att det går att köpa någons samtycke? Kanske är hon en ung tjej från Rumänien. Kanske är hon tvingad till att sälja sin kropp till välbärgade svenska män. Eller så gör hon det för att hon inte ser någon annan utväg. Hon kanske skickar pengar, de få slantar hon själv får behålla, till sin fattiga familj på rumänska landsbygden.

Kanske vill hon få hjälp att komma ur sin situation, till vilket pris som helst.

Vi vet inte, och hennes röst får troligen aldrig höras. Hennes öde är sekundärt, sexköparens ånger och självömkan tycks alltid väga tyngre. Det är han och inte hon, eller kvinnor som hon, som får ta plats i TV4 ikväll och i morgondagens morgonsoffa. Hon är en anonym kvinna på samhällets botten, som ikväll kanske tvingas sälja sin kropp till ännu några mer eller mindre välbärgade män som avhumaniserat henne totalt innan de, kanske, ser henne i ögonen.

Torsken som betalat för att begå övergrepp får några tusenlappar i böter, kvinnan han utsatt får ett sannolikt livslångt trauma. Som hon aldrig får tala ut om i tv.

Expressen – Vem bryr sig om kvinnan och hennes trauma?/Cissi Wallin

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.