Feminister tystar oss frivilliga sexarbetare

ALLTID när prostitutionsfrågan kommer upp på bordet så dyker det ALLTID upp någon som ÄLSKAR att vara prostituerad! Nu har jag kollat upp henne och hon är fejk. Hon finns i Amsterdam. Harkl….

Så typiskt för en man att skriva så för män som köper kvinnor hatar feminister. Jag har varit ute och tittat på gödseltanken och där finns dom, kvinnohatarna, dom misogyna, incelmännen och andra extremer.

Det är absolut förfärlig läsning.

Jag tycker att det är bra att kändisar åker dit för då kommer det upp på bordet. Nu är det även en moderatpolitiker som åkt dig, Hans Forsberg.

För mig är det endast ett förbud som gäller.

Mike Enocksson menar att det finns värre saker att lyfta blicken på. Det är också populärt att flytta fokus. Ja det finns värre saker som barnarbete i Kongo-Kinshasa men det går ju INTE att jämföra. Det är en miljardindustri där dom största mobiltillverkarna finns där det också finns en maffia som styr. Folkmord och krig är också värre saker. Jag tycker att det är jobbigt när folk så ofta ställer problem mot varandra just för att flytta fokus och eliminera diskussionen som här prostitutionen.

Fråga sexarbetarna
Men att jämföra att sälja sin kropp till ett stålverk och att sälja sin kropp till en bordell är väl ändå inte jämförbara ting? Det sexuella är väl det mest intima vi har och att kränka den gränsen är väl ett av de värsta brotten som kan begås? Den generella uppfattningen är nog så och bör kanske också vara så, men för att få de exakta svaren måste vi nog gå ner på en nivå där individerna själva får komma till tals, snarre än att de oombedda ska representeras av personer som inte har någon erfarenhet av deras liv överhuvudtaget.

Men som sagt, det är spännande att så många plötsligt är marxister inom det politiska etablissemanget. I alla fall när det är ett yrke som ska diskuteras.

Expressen – Lyft blicken alla ni som fördömer sexköp/Mike Enocksson

Jaha, så nu är jag marxist också, Djissus kraist!!

Det har visats många program i TV där sexarbetarna inför kameran säger att det är ett bra jobb, utanför kameran säger dom något helt annat. Så även dom som finns i Sverige som beskriver dom svenska männen som hemska. I svensk press finns många artiklar om hur hemska dom svenska männen är och hur hänsynslösa dom är som köper kvinnors kroppar.

Nu handlar det om prostitutionen i Sverige med hallickar och koppleri och inget annat.

Självklart kommer gangsteradvokaten Thomas Martinson att försvara Paolo Roberto.

Aftonbladet – Kändisadvokaten – Paolo Roberto utsatt för omänskligt drev/Av: John Granlund, Sophie Tanha

SQ – Arnaults advokat: ”Han är en vanlig snubbe som vi”

Att höga chefer går till prostituerade är inte så ovanligt för att bli dominerade eller någon fantasi att tillfredsställa som inte frun vill.

Kändisar för att dom gillar att dominera en försvarslös fattig kvinna från öst eller från Afrika. Till exempel våldtäkter, misshandel och grymma sätt som analsex. När det gäller Paolo Roberto är det ju känt vilken misogyn och antifeminist han är och hur han går på feminister på t.ex. Twitter.

Jag tror också att mörkertalet är stort. Jämlikhet och jämställdhet har långt kvar då jag tycker att vi går tillbaka. Globaliseringen och EU har bidragit mycket till all skit som kommer in i landet.

DOM SOM KÖPER KVINNORS KROPPAR ÄR FÖRÖVARE – INGA OFFER!! Dom vet vad dom gör!!

Det här inlägget postades i Feminism, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.